26. kesäkuuta 2014

SAARELLA

Varoitan, tää on tosi pitkä ja hieman sekava postaus. Tosiaan vietettiin Inkan kanssa viime to-ma, ja siinä samalla juhannus saarella. Tiiättekö, meillä oli kamalasti suunitelmia, kuten Tammisaareen veneellä ajo. Karu totuus iski siinä vaiheessa kun totesin kuinka raskasta sillä veneellä oli ajaa, ei 55min matka huvittanut kun 10min matka kaupalle sai haban jo ihan hapoille. Oon myös tosi huippuhyvä veneilijä. 
Juhannusta vietettiin sitten kunnon saaristomeiningillä; syötiin graavilohta ja tehtiin kokko. Valvottiin pitkälle yöhön kattoen leffaa, pitäen hauskaa ja kuunnelten musaa. Heitettiin myös meidän talviturkit piristävässä 12 asteisessa vedessä! Hurr.
Chillailtiin lopulta erittäin sateinen lauantai-sunnuntai saarella kattoen Orange Is the New Blackia ja lukien ylppäreihin. Tai no, se lukeminen jäi vähän vähiin hups.
Käytiin kuitenkin kaikkina paitsi yhtenä päivänä Snappertunassa kahvilassa&kaupassa hillumassa ja syömässä jätskiä.
Nalle pääs tai oikeastaan meni uimaan kokoajan, siis en muista hetkeäkään millon mökissä ei ois haissu märkä koira.
Maanantaina aurinko paistoi sitten ihan kunnolla ja päästiin ottamaan aurinkoa, mukavaa vaihtelua monen päivän sateiden jälkeen. 
Ysin aikaan sitten lähdettiin kotiin puolkuolleina viikonlopun-jona-me-ei-edes-tehty-mitään jäljiltä.
Sellanen viikonloppu se, sunnuntaina ois sitten kisat Siuntiossa, wish us luck! iik 

3 kommenttia:

 1. Anonyymi29/6/14

  Heeeei, miten oot saanu tehtyy tollaset sivut sun blogiin mitkä näkyy tuol ylhäällä? Noi "minä", "eläimet".... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta bloggerin sivuvalikosta kun on yleiskatsaus, tekstit, sivut yms, niin sieltä sivut -> uusi sivu, ja sitten ulkoasu kohdasta voi muokata niiden järjestystä :)

   Poista
  2. Anonyymi30/6/14

   okei, kiitti! :)

   Poista