11. helmikuuta 2014

ONGELMAT SEN KUN JATKUU + UUSI BANNERI

Käytiin siis klinikalla tässä yksi päivä. Arbaleesia on ollu vähän hassu viime aikoina ja viimesestä nivelten piikityksestähän on aikaa, yleensähän ensimmäisen piikin jälkeen toinen pitää ottaa 6kk päästä. 
Aika oli kympiltä ja ontumatutkimuksen jälkeen suunnattiin taas röntgeniin. Noh eipähän ne sen kaviokulmat mihinkään ole muuttunu, päin killiä vieläkin. Eläinlääkäri sanoi että sen joku olikohan se koukistajajänne saattaa olla niin löysä, ettei kaviokulmaa yksinkertasesti saa muutettua.
Röntgenin jälkeen odoteltiin sitten iäisyys fysioterapeuttia, onneksi otin mun Norjan mytologian -kirjan messiin. Arbaleesia nimittäin reagoi selästä tosi vahvasti, hassua, sen satulat on kyllä ihan sopivat ja hierojakin oli kuukausi sitten eikä silloin ollut mitään. Nojaa saatiin taas se TENS-sähköhoitojuttu jota tehdään pari viikkoa, jonka jälkeen takasin klinikalle. Silloin nähdään onko ongelmat johtunu selästä vai pitääkö niveliä piikittää.
Wuhuu tää oli muuten blogin 300. postaus ja tosiaan sain vaihdettua uuden talvisemman bannerin, ihan simppelin vaan. 

6 kommenttia:

 1. Anonyymi11/2/14

  Blogin nimi pitäisi olla arpakuutiollinen epäonnea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä! Noh optimisti ku oon nii positiivisin mielen eteenpäin vaa! :)

   Poista
 2. Kalle on saanut myös sähköä selkäänsä, mutta jopa puolen vuoden verran. Meillä oli epäsopiva satula, joka kipeytti selän eikä ongelmaa huomattu ajoissa. Sähkö auttoi kuitenkin tosi hyvin ja toivotaan että siitä on teillekkin apua :) Hieno uus banneri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho olipas pitkään, meillä oli se tosiaan keväällä mutta silloinkin vaan olikohan kuukaus? meilläkin autto silloin tosi hyvin se! :) ja kiitoksia :)

   Poista
 3. Anonyymi13/2/14

  Tosi hieno banneri,ja toivottavasti asiat kääntyy oikeinpäin :)

  VastaaPoista