21. helmikuuta 2014

HOPE FOR A BETTER FUTURE

Klinikka-tagista on tulossa ihan liian useasti käytetty. Käytiin tänään siis taas klinikalla, tarkoitus oli kattoa selän kunto nyt kahden viikon sähköhoidon jälkeen ja tarpeen vaatiessa piikittää niveliä. Noh selkä ei ollut vielä ihan kunnossa ja lopulta reissu olikin ihan pikainen (jes ehti himaan kattoo suomiruotsi-lätkää, harmillista tosin että hävittiin) Saatiin uusi vahvempi sähköhoitolaite, ja jatketaan sillä vielä kaksi viikkoa jonka jälkeen taaaaaaas klinikalle. Jos selkä on silloin kunnossa, voidaan katsoa reagoiko A taivutuskokeisiin enään ja sen perusteella ehkä hoitaa jalkoja. 
Kuitenkin jotain positiviistakin saatiin kuulla tänään. Arbaleesiasta tulee varmasti vielä kisaheppa eläinlääkärin mukaan. Sitähän on piikitetty vasta kerran, joka on kuulemma hyvä merkki, ettei ole tarvinnut useammin vuoden aikana. Joten kärsivällisyyttä peliin vaan ja kyllä me kesän kisakauteen päästään messiin.
Blogin hiljaiselo ratsastuksen suhteen jatkuu siis vielä pari viikkoa. Mua on viime aikoina tosin himottanu tehdä jonkunlainen videopostaus, mitään ehdotuksia? Ihan kaikkea saa ehottaa, kunhan ei mitään joka sisältää ratsastusta selästä käsin.

5 kommenttia:

  1. tee varustepostaus videon muodossa :) ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XD woah meiän tavaramäärällä siitä tulis kaks tuntii pitkä mut voisin harkita tehä niistä tärkeimmistä ja kivoimmista kamoista! Kiitti :))

      Poista
    2. Hahah! :D kyllä kuvienkin muodossa käy, jos sitä ei sitten lue kaks tuntia ;D

      Poista
  2. Anonyymi21/2/14

    myday videolla, hevosten kanssa tai ilman! :)

    VastaaPoista