17. syyskuuta 2012

Starbucks ja (netti)shoppailua

Nyt ensinnäkin kaipaan teiltä postausideoita, en voi kehittää blogiani haluamaanne suuntaan ilman palautetta, joten nyt kommenttia mitä haluaisitte nähdä blogissani enemmän mitä vähemmän etc..

Käytiin Inkan kanssa sunnuntaina Helsinki-Vantaan Starbucksilla ja notetomyself älä juo 0,59L jättikokoista caramelkaakaota kermavaahdolla cookien kanssa. Oltiin edellisenä yönä nukuttu taas liian vähän, oltiin ihan kamalan väsyneitä ja yritettiin vielä shoppailla vähän kuolemanväsymyksissämme ja lyllerrettiin testailemaan Campbellejä Stockalle.
Olisi ihan mukavat ♥ 
Itse Starbucks on mun mielestä vähän yliarvostettu? Ainakaan kaakao ei ollut hintaansa mitenkään erikoinen, hyvää toki. Nyt ollaan Inkan kanssa tietysti kamalassa matkakuumeessa, oltaisiin voitu niiiin lähteä äkkilähdöllä jonnekin lämpimään... Lentokentällä työskentelykin kävi mielessä ;)

7 kommenttia:

 1. Noi kengät.....!!<33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat on niin ah! ♥ Noi Zaran joku tyylii 70-80e :s Mut hihii Litat vaa 30e!

   Poista
 2. Anonyymi18/9/12

  ratsastuspostauksia enemmän ja joku "näin huolehdin ulkonäöstäni" tai joku kynsi tutoriaali tms erikoispostaus ois kiva! (:

  VastaaPoista
 3. Anonyymi18/9/12

  videopostaus olis kiva :) etsä jossain kohtaa puhunu et tekisit noi kysymyksiin vastaukset videolla?

  VastaaPoista
 4. Jep se jäi, kun suunitelmiin tuli muutos yhden jutun takia :( Pistän kuitenkin korvan taakse, vaikka mulla on nyt niin paljon tekemistä että aika ei tahdo mihinkään riittää mutta aina sitä löytyy jostain. Pari videopostausideaa sainkin jo edellisestä kommentista ;)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi19/9/12

  Onks tulos lisää vastauksii kysymyksii koska sen postauksen nimihän oli jhotain osa 1?

  VastaaPoista