28. syyskuuta 2012

JEIJ lisää ihania uutisia ♥

Arbaleesia oli tänään megakiva, tosi kevyt edestä ja miellyttävä ratsastaa. Mentiin aluksi vähän avoja ja sitten väistöjä. Väistöt onnistu tosi hyvin oikeelle, vasemmalle oli vähän ongelmia välillä pohkeen kuuntelussa. Mentiin siinä samalla korotettua puomia ja mietittiin että mikäs siinä ja tehtiin sitä pieni ristikko josta pääsi ihan vaan isommalla laukka-askeleella yli ja innostuttiin tekemään ihan pystykin joka hypättiin kerran. Arbaleesiakin oli ihan innoissaan kun pääsi pitkästä aikaa hyppäämään oikean esteen. Kylmättiin taas jalat kuten viimeksikin kun hypättiin, ennen me ei olla kamalasti niitä kylmäilty mutta eipä siitä mitään haittaakaan ole :)
Mutta niistä iloisista uutisista, Mikkipikkuinen on tulossa ensi viikolla takaisin! JEEEEEEEEEE! ♥ Pääsen sillä hetken menemään ja valmennuksiinkin sillä aikaa kun jatkojärjestelyjä hoidetaan :)

4 kommenttia:

 1. Mystisiä koiria tosiaan... Suloinen ainakin toi kyllä! :D Mitäköhän nekin siellä tekivät. :D

  Hyviä kuvia! ((:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä! Niillä ei edes ollut mitään kaulapantoja tai mitään eikä näkynyt missään ketään koiran hukannutta näköistä kun lähdin tallille :o

   Poista
 2. Anonyymi29/9/12

  Onko toi koira veressä?:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo, meidän naapurin talo on maalattu punamullalla ja se on selkeesti hinkannut itseään siihen :D Samaa katoin ensin että hui.

   Poista