17. toukokuuta 2013

DERBYKENTÄLLÄ RATSASTUSTA

Eilen mentiin derbykentälle ja laitsoja ympäröiville poluille ravailemaan. En jaksanut laittaa suitsia päähän joten riimulla mentiin. Muutenkin oli ihan hyvä hölläillä ennen klinikkaa. Oli muuten eka kerta kun ratsastin riimulla, köpöteltyä on kyllä tullut useammankin kerran. Tosin sain pienen sydärin kun Arbaleesia veti hervottoman sivuloikan kesken välikäyntien kun ojasta lensi iso-paha-lintu. 

Arbaleesia on tosin siitä mukava, että se on tismalleen samanlainen ratsastaa, oli sitten kuolaimet, hackamore tai riimu. Itse asiassa riimulla ratsastaminen on aika opettavaista, siitä huomaa heti jos ohjastuntuma on epätasainen. Nimittäin silloin se toinen ohja pitenee ja toinen lyhenee kun riimu ns. pyörii päässä. Niin ja ei crocseilla nyt ole niin paha ratsastaa kuin kuvittelin, tosiaan tuo +12398128 astetta ja saappaat ei houkutellu, joten tolla mentiin. Eikä ne nyt niin epäturvallisetkaan ole, kyllähän jalka tollasesta kaks kokoo liian isosta kengästä lähtee irti tippuessa, varsinkin kun ei ole sitä takalenkkiä :D
 Syöttelin sitten sille vihreetä siinä hetken aikaan, piti lahjoa lopulta se lähtemään. Parka kun ei ole kamalasti vielä kaveerannut ruohon kanssa.
Ja klinikalla oltiin tänään sellaiset 6,5h, siitä lisää lähiaikoina.

8 kommenttia:

 1. kivoja kuvia! (:

  VastaaPoista
 2. Anonyymi17/5/13

  olet liian pitkä tolle valkoselle ponille joka on sun bannerissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai piti nyt ihan laittaa uudestaan vähän asiallisempi kommentti? Kiitos mielenkiinnostasi asiaa kohtaan, mutta valitettavasti tällä kertaa kommenttisi ei kiinnosta ketään.

   Poista
 3. Ihana blogi, liityin lukijaks! :)

  http://tiiajamaistro.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. mageita kuvia! :) vitsi ku pääsis itekki taas ratsastaa pitkästä aikaa :D tää sun blogis on kyl tosi kiva ja mielenkiintonen<3 :)

  fashionsituation.blogspot.com <3

  VastaaPoista