7. lokakuuta 2012

Ulkoasun pientä säätöä ja videopostaukseen idoita

Katselin tuota kyselyn lopputulosta ja videopostauksia on toivottu paljon, ajattelin siis toteuttaa sellaisia lähiaikoina, lisäksi tänään olen uudistanut vähän banneria ja ulkoasua. Nyt toivon että te ehdottelisitte minulle aiheita, ainakin juttua lukiosta ja siellä olemisesta on ehdotettu. En vaan tiedä haluanko sittenkään ihan vielä toteuttaa sitä kun vasta yksi jakso takana... Eli ehdotuksia nyt paljonpaljon niin toteutan niistä sitten joitakin (: Saa olla oikeastaan ihan mistä vaan, hevosiin ja yleiseen elämään liittyvää, mielipide-juttua tai ihan mitä vaan!

Mutta siis mitä tykkäätte näistä pienistä muutoksista ulkoasussa? Mitään radikaalia muutosta ei nyt tapahtunut, vähän päivittelyä vaan. Banneri koki pienen päivityksen ja vaihdoin myös vähän blogin kuvausta ja siinä olevaa kuvaa. Päivittelin vähän myös noita välilehtiä.

6 kommenttia:

 1. ihana banneri kun eioo mitenkään isoa muutosta.
  jos tekisit vaikka varustepostauksen sun ratsastusvarusteista. joko videossa tai kuvina :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi7/10/12

  Myday video olis kiva tai sitten just että kerrot miltä lukio vaikuttaa näin 1 jakson jälkeen ja uusista lukiokavereista :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi8/10/12

  Myday video! :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi9/10/12

  Tee siitä minkälaisia Arbaleesia ja Mikki on ratsastaa ja onko niissä jotain samaa tai miten ne ovat erilaisia ja tolleen :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi11/10/12

  Heppajutut on tylsii, tee postaus lukiosta. :)

  VastaaPoista