5. lokakuuta 2016

Älä anna elämän lipua sormien välistä

Odotin aamulla unettoman yön jälkeen auringonnousua ja sen tuomaa valoa. Pimeyden väistyessä horisontin takaa kajastavan valon edestä lähdin koiran kanssa ulos luontoon. Kaukaiset aamuruuhkien äänet, linnun laulu ja satunnainen oksan rasahdus veivät mennessään kaiken negatiivisen päästäni. Nalle oli tietysti yhtä iloinen kuin aina, singoten hajusta toiseen, piristäen omaakin väsynyttä mielialaani. Nautin täysin siemauksin aamuauringon lämmöstä ja ruskan kauneudesta. Luonto on uskomaton asia, ainakin minulle. Siellä mieli lepää, mutta myös herää – aina välillä sitä muistaa kuinka onnekas onkaan. Arjessa on niin paljon pieniä asioita, joita ei muista arvostaa tarpeeksi.
“Forget yesterday - it has already forgotten you. Don't sweat tomorrow - you haven't even met. Instead, open your eyes and your heart to a truly precious gift - today.
“Be thankful for what you have; you'll end up having more. If you concentrate on what you don't have, you will never, ever have enough.”
“To get the full value of joy you must have someone to divide it with.” 

7 kommenttia:

 1. Aivan mahtavia kuvia ja mahtavat tekstit :3

  VastaaPoista
 2. Tää oli kyllä ihana postaus! Ihana koira ja upeat kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nalle on kyllä ihana :)

   Poista
  2. Tosi ylpeä Famo niin ihanasta tekstistä ja tosi upeista kuvista. Aleksis Kivikin aikoinaan sanoi että: "Oi ihmislapsi, miksipä sait tämän onnen ? Ensiksi sait tämän ihanan maailman, jossa vaihdellen käyvät kukoistava kesä ja talven valkea, raitis lumi, kultasäteilevä päivä ja yöseen hämärä uneksuva, rauhaa täys ja kaikki tämä tän voimallisesti kaartelevan taivaan alla; tämä sulle annettiin."

   Poista
 3. Ihana viimeinen kuva <3

  VastaaPoista