11. elokuuta 2014

UITTOREISSU

Käytiin viime viikolla Marian kanssa kevyesti maastossa käppäilemässä tarkoituksena kokeilla uittaa Arbaleesiaa. Noh lopputulos oli kyllä täysin oletusten mukainen. 
Kuten näkyy, ei Arbaleesia ole ehkä se kaikista rohkein uimari... Se kävi vedessä vuohisenmitan verran :D Tiesin jo ennenku edes lähettiin, että ei se sinne tule menemään. Ei sitten edes jaksettu mennä paremmalle uittopaikalle, joten tää oli nyt vaan tällänen veteen tottutelukerta. Ei se sitä vettä varsinaisesti pelännyt, kyse oli lähinnä siitä ettei rouvaa kiinnostanut mennä veteen, siis hui kamalaa siinähän kastuu ja kaikkee. Noh hauskaa meillä kuitenkin oli! Pitää joskus kokeilla jos Arbaleesia rohkaistuisi jonkun toisen hevosen seurassa.
Mun on pakko tähän väliin mainita, se että mun postausinto on aika alhainen korreloi aika suoraan sen kanssa, että musta tuntuu että bloggaan täällä ihan yksikseni. Tiedän että en ole maailman aktiivisin bloggaaja, mutta silti, haluaisin kuulla teiltäkin vähän väliä. Haluaisin etenkin tietää, että lukisitteko mielummin postauksia missä on enemmän tekstiä kuvien lisäksi, vai pidänkö postaukset edelleenkin näin kuvapainoitteisina. 

11 kommenttia:

 1. Saako tuolla nykyään uittaa hevosia? Vielä pari vuotta sitten oli kieltomerkit, kun on pohjavesialuetta, mutta kiva jos nykyään saa :) Itse tykkään lukea tekstiä, mutta kuvapainotteisetkin postaukset käyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saa, sen takia uskallettiinkin mennä tohon eikä sinne kauempaan varsinaiseen uittopaikkaan, kun tiesin ettei Arbaleesia sinne veteen mene kavioita pidemmälle :D Toi ranta oli kyllä täynnä kavionjälkiä, että kyllä siellä joku muu on tainnut käydä polskuttelemassa... :D ja kiitoksia!

   Poista
 2. Itse pidän postauksista, kuvapainoitteisena. Mielestäni tämä on hyvä blogi ja ei haittaa vaikka tekstiä ei ole hirveästi, sillä en ole ahkera lukija! :)

  VastaaPoista
 3. Wau miten hienoja kuvia!! Sulla on tosi hieno blogi ja aina hienoja kuvia, varsinkin nää kuvapainoitteisit postaukset on kivoja :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi11/8/14

  Minun mielestä postaukset, joissa on paljon tekstiä ja jonkinverran kuvia ovat parhaita :) Tykkään myös tosi paljon kuvapainotteisista postauksista. Paljon tekstiä on kuitenki enemmän mun mieleen, varsinkin kun kirjoitat niin kivasti!
  Muista että jos siltä tuntuu niin pieni tauko bloggaamisesta on ihan ok!
  Oletko koskaan ajatellut tehdä blogiisi videoita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! (: ja siis en bloggaamisesta halua pitää varsinaista taukoa, sillä tää on kuitenkin ikään kuin päiväkirja mulle, vaikka postaankin välilläharvemmin :) ja joo siis mähän tein ennen useamminkin videoita, vois alkaa tekee taas!

   Poista
 5. Anonyymi11/8/14

  Mustakin tuli sun uusi lukija! :)
  -Maria

  VastaaPoista
 6. Tykkään kuvapainotteisuudesta, mutta kirjoitat myös hyvin :) Tällaiset postaukset ovat tosi jees!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) välillä on kyllä vähän kriiseilyä ton kirjottamisen suhteen, kun suomihan on mun toinen kieli ruotsin jälkeen ja sanajärjestykset on välillä ihan pielessä :D mutta kiva tietää että tykkäätte myös mun teksteistä :)

   Poista