21. lokakuuta 2013

#KARVATONPONI

Nyt on sitten meiänki poni päässy eroon karvoistaan. Yleensä mä oon ollu se joka vastustelee klippausta, mutta tällä kertaa täytyi kyllä myöntää ettei tuo metsästä karannut look oikein iskeny enää. Sillä oli siis ihan järkky talvikarva verraten edellisiin vuosiin, mutta eipähän se ennen pihatossa asunut. Äiti oli jättäny sille jopa tollasen söpön sydämen.
Arbaleesian kanssa ollaan nyt vihdoinkin alettu siis treenaa seuramestaruuksia varten. Saa nähdä mitä tästä nyt tulee, K.N. ois siis tarkotus mennä kahen viikon päästä. Tänään treenattiin hetki ohjelman pätkiä, mutta pikkunen oli saanut selän jumiin kylmissään joten ei menty kamalan kauan, ihan hyvät fiilikset mulla kyllä muuten on.
En oo muuten varmaan mainunnut että taannoin käydessämme Wiknerillä sain seuran puheenjohtajalta kutsun ilmottautua mukaan tuohon SRL:n uuteen Talent ohjelmaan, johon Kyif siis valittiin mukaan. Nyt vihdoinkin ilmoitus oli tullut seuran sivuille ja kuulostaa kyllä aika kivalta jutulta kansainvälisineen huippuvalmentajineen etc.

10 kommenttia:

  1. Anonyymi22/10/13

    Kivoja kuvia ja hienosti meette! :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi24/10/13

    Kivan näköstä menoa :D

    VastaaPoista
  3. Anonyymi25/10/13

    Arbaleesia näyttää niin suloselta klipattuna! Jotenkin korostaa sen väriä tosi kivasti :) Ja tsemppiä treeniin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! ♥ Ja jep, hassua sillä ennen siitä on tullu sellanen kamala harmaa tylsän värinen, mut tänä vuonna sillä pysy väri tosi kivasti :)

      Poista
  4. Moi, voisitko auttaa mua vähän bloggerin kanssa? Mulla on ollut varsinkin CSS-koodien kanssa vähän hankalaa, ja oon saanut kauheesti nyt inspiraatiota ja tarvisin kipeästi apua?! ;) Ottaisitko muhun yhteyttä s-postilla, jos sulta sellainen sattuu löytymään :) Mun on tuhkimoponit@gmail.com

    //Vekku

    VastaaPoista
  5. Anonyymi1/11/13

    Heii haluisitko selventää teidän loimitus kuvioita tällä erää - tamma on siis klipattu ja se asuu pihatossa?
    Mulla on oma putte myös pihatossa ja pahasti näyttää siltä, että joudun päästämään sen karvoista. Jännittää vaan, mitä sille sitten pukisi päälle, että tarkenee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No täällä Uudellamaalla on ainakin vielä 10 astetta päivisin ja öisinkin plussan puolella niin Arbaleesialla on tällä hetkellä vaan semiohut vuorellinen sisäloimi jonka päällä sadeloimi. Sitten kun kylmenee niin laitetaan sille miellään fullneck ulkoloimi ja alle vähän paksumpi sisäloimi ja paksuus sitten tosiaan kylmyyden mukaan. Aika päivä kerrallaan katotaan loimitusta. Villaloimea aika moni käyttää alimpana loimena, sillä se pitää lämpöä tosi hyvin, tosin aika moni hevonen, varsinkin klipattu kutiaa villasta, En tiiä kamalasti meidän tän vuoden kuvioista, kun tosiaan ollaan muuttamassa normikarsinaan ensi viikolla :)

      Poista