18. kesäkuuta 2013

TALLINNA #2013

Huhhuh mikä viikonloppu, elossa kuitenkin selvittiin. Lähdettiin siis perjantaina Viroon järkyttävien aaltojen ja kaatosateen saattelemina, perillä Piritassa oltiin joskus keskiyön jälkeen. Ei ehkä se paras viikonloppu lähteä purjehtimaan, mutta mitä nyt pienistä. Lauantaina sitten herättiin aamulla ja lähdettiin Tallinnaan päin. Käveltiin yhteensä varmaan 10km ympäri keskustaa. Löydettiin ittemme jopa mäkkiin, ja siis mitä niillä oli omenapiirakkaa paitsi että siinä oli marjatäyte?! Kaduttaa vieläkin etten ottanut sitä.

Käytiin siis eka Rotermannin korttelissa Pull&Bearissa, Stradivariuksessa ja Bershkassa. Kahdesta ekasta ei taaskaan löytynyt mitään, Bershkasta liikaa. Jouduin karsimaan vähän, sillä muuten budjetissa pysyminen ei olisi onnistunut. Mukaan tarttui vaan sifonkipaita ja tummansiniset housut.
Bershka 19,90€
Mietittiin hetki mennäänkö me Viru Keskukseen vai ei. Päätettiin olla menemättä, sillä samat kaupat löytyisi Kristiinestä. Viime kerrasta opittuina ei edes yritetty päästä sinne bussilla. Niin siis viimeksi päädyttiin jonnekki Tallinnan peränurkille :D Mentiin siis taxilla, 2€ per naama ei kamalasti lompakkoa tyhjentänyt. Kristiinestä löytyi siis loput kaupat mihin me haluttiin, Tally Weijl, New Yorker ja Terra Nova. Tosin Tally Weijl oli vähän turhan kallis ja vähän turhan hipster. Terra Novasta ostin vihdoinkin uudet farkut, oon ettiny tollaisia niin kauan ja vihdoinkin löysin megahalpaan hintaan. 
Terra Nova 16,95€
Sifonkipaita Bershka 9,95€
 New Yorkerista sovituskoppiin kanssani tuli about 20 vaatetta ja yritä nyt niistä sitten karsia.Vähän kaduttaa etten tota takkia ostanut.. Lopulta ostin sieltä vaan tuon armyvihreän neuleen ja pitsisen peplumtopin.
Kuten huomata saattoi tuuli kuvien oton aikana ihan järkyttävästi, ja häiki..
Peplumtoppi 14,95€ New Yorker
 Haha työnsin vaan tuon neuleen tohon päälle. Neule New Yorker 9,90€
Pitkän päivän päätteeksi mentiin vielä sataman lähellä sijaitsevaan Selveriin eli paikalliseen cittariin. Ja no, eipä siitä muuta kuin että taas löytyi kaikkia uutuksia mitä Suomessa ei vielä ole.
Illalla mentiin vielä rannalle ottamaan kuvia, kuvia tuli kuitenkin reilusti viime vuotta vähemmän (postaukseen tästä) mutta syytän siitä tota ei niin imartelevaa säätä. Illalla tosin oli kyllä taas ihana auringonlasku kuten viime vuonnakin.
 En edes muista miksi laitoin tuon simpukan mun päähän?
 Kuten näkyy, Pirita ei kamalan kaukana Tallinnasta ole. Bussilla sinne meni joku 10min.

6 kommenttia:

  1. Ihana tuo takki, jota et ostanut! Pitääpäs pyörähtää Virossa :DD

    http://pirinransu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihania vaatteita!!! :) ja nää kuvat on niin mahtavia!! =)

    VastaaPoista
  3. Hei, onko tolla sun blondilla kaverilla muuten blogia? :D Jos on, nii voitko linkata :)

    VastaaPoista