4. huhtikuuta 2013

LIITOKAVIONAPPULA LÖYDETTY

Oon nyt oikeastaan perjantaista lähtien mennyt Bellalla omistajan flunssan takia. Yhteinen sävel rupeaa löytymään pikku hiljaa yhä paremmin. Bella on välillä vähän mukavuudenhaluinen (kröh niin saatan minäkin), varsinkin kun ratsastetaan maastossa kentän huonon kunnon takia. Se haluaisi paljon mielummin rentoilla ja oikeasti maastoilla koulutuuppauksen sijaan. Nyt se taisi maanantaina älytä, ettei me maastoilla, me vain treenataan maastossa. 
Ai sä käskit edustaa? Turpa kiemuralle siis!
Hei huomaatsä et sun kypärä on vinossa? Mä voin tasapainottaa kuvaa!
Tiistaina koin pari ahaa elämystä, ensinnäkin jos haluan sitä kunnolla eteen tulee paineistaa pohkeella hetki ja sitä laukkaa täytyy ratsastaa, ei siellä voi matkustaa. Unohdan ihan liian usein pitää niitä takajalkoja aktiivisina laukassa. Huomaa kyllä että mun pitäs mennä sillä useemmin. Heti rupee meno sujuu ihan 300% paremmin kun menee melkein 6 päivää putkeen sillä.  
Jestas kun siitä kuoriutui oikea liitokavio kun pari nappulaa löytyi. Toivon todellakin että meno jatkuisi nyt tälläisenä, vaikka en sillä näin montaa päivää viikossa tule menemään normaalisti. Eilen pidettiin sitten kunnon maasto/rentoilupäivä treenijakson jälkeen, käytiin superjännässä Degerbyn keskustassa. 
 Leikitäänkö kukkulankuningasta?
Pöhmöh oot tylsä :(
Ajoin muuten viime viikon lauantaina jäätä ja lumea uhmaten kesärenkailla skoballa. En kuollut, enkä kuollut eilenkään! Saatan tosin olla vähän hullu :D Ja ylihuomenna sitten olis lähtö Tampereelle hevosmessuille tsekkailemaan meininkiä, onkos moni muukin tulossa? 

11 kommenttia:

 1. minkä pitunen allu muute oot? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaset 167,5cm, pitkä selkä ja lyhyet jalat :D

   Poista
 2. ihana poni! :) kivasti kyllä ratsastat ja ihanat saappaat!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja kuvia! Pikku poneilla on kyllä aina yhtä kiva tuppaailla :D Tuntuu, kuin menisi pienoismallilla :DD

  http://pirinransu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja jeep varsinkin Mikin kanssa tuntui aina siltä kuin ratsastaisi kutistetulla hevosella kun se on niin miniheppa liikkeiltään :D

   Poista
 4. Mäkin oon tulossa heppamessuille! Toivottavasti törmäillään :)

  VastaaPoista
 5. aww, ponit on aina vaan niin söpöjä! <3 mulla tuli tuossa mieleen, että teetkö bannereita muille? kaipailisin kovasti jotakin hyvää bannerin tekijää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne onn ♥ Ja en yleensä tee, oon niin perfektionisti että mulla menee ikuisuus tehä yks banneri aka teen sitä koko yön koska en voi lopettaa :D Voishan sitä jonkunlaisen banneripajan pistää pystyyn? Mutta siis joo en tällä hetkellä tee ellei oo joku tosi yksinkertainen.

   Poista
  2. perfektionisti kuulostaa tutulta! ::D mutta itseasiassa haluaisinkin jonkun yksinkertaisen, en tykkää mistään kamalan monimutkikkaasta muutenkaan :D että jos perfektionisti haluaisi/ehtisi tekaista jonkun yksinkertaisen, kivan bannerin, niin käy ilmottautumassa essijavallu.blogspot.fi :--) Olisin hyvinhyvinhyvin kiitollinen!! ::)

   Poista