26. huhtikuuta 2013

ILOISIA UUTISIA

Tänään oli vihdoin ja viimein Arbaleesian korjauskengityksen aika. Tosiaan saatiin ihan yksi Suomen huipuista tulemaan, kyllähän se jo jotain kertoo että hän halusi nähdä röntgenkuvat yms nähdäkseen kaiken tarkasti. Nyt siis pikkuhiljaa aletaan lisäämään rasitusta, kuukauden päästä pitäisi sitten olla kontrolli klinikalla, iik. Tosin kengittäjä sanoi, että klinikalla on tehty hieman hätäisiä johtopäätöksiä, kuulemma ei sen nivelissä mitään maailmaa kaatavia muutoksia ole. Joten hyvillä mielillä eteenpäin. 
 Eli siis kaviota vuollettiin pystymmäksi ja kenkä on vähän eri tavalla, ei sitä kamalan hyvin kuvasta näe mutta ero on oikeasti huima.
Nyt kun pelloilla ei ole enään lunta, niin pääsin keskiviikkona menemään ekaa kertaa tänä vuonna Bellan kanssa ympyröitä! Kuinka hassulta kuulostaakaan, mutta eipä noilla maastoteillä kamalasti niitä ole tullut mentyä. Sain sen paljon nopeammin pohkeen ja ohjan väliin ja se oikeasti oli tosi kiva, tuli ihan hymy huulille että kyllä me jotain osataan.
Karvoja joka puolella karvoja kaikkialla karvoja, ahh kevät.. 
Torstai-aamuna sitten sainkin juosta pää kolmantena jalkana ympäri Inkoota, ensin Prinsessan luo, sitten Bellan ja  vielä Arbaleesian. Ja kiire tuli. Prinsessan kanssa hain edelleenkin sitä rentoutta ja niskan pyöreyttä, ihan hyvin siinä onnistuen. 
Bellan kanssa mentiin paljon laukkaa, mä vaan rakastan sen laukkaa, se kokoaa tarvittaessa melkein piruettilaukalle ja tarvittaessa leikkii laukkahevosta. Mentiin myös HeA-ohjelman pätkiä ja keskityttiin rentoihin siirtymisiin. Haluan että se pysyisi samassa asennossa niskastaan koko siirtymisen ajan, nimittän se välillä tuuppaa nousta vähän kuolaimelta. Musta tuntuu oikeasti siltä että meidän yhteistyö rupee oikeesti pelittään, voisin jopa harkita kotitallin kisoja toukokuussa. 
Arbaleesian päästin tallustelemaan kentälle vapaaksi, ja no tietysti just silloin kun mulla olisi kiire niin rouva halusi piehatorida oikein antaumuksella. Meinasin tukehtua siihen pölyyn mikä siitä lähti kun jouduin pikana harjaamaan sen.
Oon pahoillani että te ette oo saanu pitkään aikana kunnon kuvia, toi mini-iPad on vaan niin kätevä :D Viikonloppuna tulossa kunnon kuvia ratsastuksesta pitkästä aikaa! Olin muuten tänään wtfJB-konsertissa, miksi ois miksi. Kaikkea sitä tekeekin kavereiden takia, ja juu kuten arvata saatoitte en ole belieber.

8 kommenttia:

 1. "Pää toisena jalkana" eikö sen pitäisi olla pää kolmantena jalkaan? :D

  VastaaPoista
 2. Kyllä joo näyttää paljon paremmalta ja ns järkevämmältä ja oikeanlaisilta tuo alempi kuva jälkeen kengityksen! huima ero!

  VastaaPoista
 3. Mäkin oon menny kavereitten kans esim. Robinin konserttiin, vaikka en ees tykkää siitä mitenkään erityisesti :D
  Ja Arbaleesia on taas sulonen :3

  VastaaPoista
 4. Anonyymi29/4/13

  A näyttää ihan ponilta tossa ekassa kuvassa! Söpö :) Muthei ihanaa että saitte hyviäkin uutisia :)

  VastaaPoista