10. kesäkuuta 2012

Oi täällä näyttää siltä ku ois Espanjassa!

Oltiin siis kuvailemassa tuolla Hvitträskin kartanolla ja omalta osalta tuli tosi kivoja kuvia kun taas Rosa taas ei tyytynyt mihinkään. Pitemmittä puheitta nauttikaa otoksistamme ja noh jotkut herätti vähän hilpeyttä minussa, onneksi en sitä kanaemo vol. 2 kuvaa suostunut julkaisemaan, ja luojan kiitos en kanaemo vol.1 meidän studiokuvauksistamme, huh.... :D

9 kommenttia:

 1. Anonyymi10/6/12

  Tää kuka täs vikas kuvas on, ni ihan tajuttoman nättejä kuvia!! Pari kuvaaa oli ihan älyttömän kauniita et kateus iski vaaan. Sellasii luonnollisen kauniita, tykkäsin :) Kerro terkkui sille!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi10/6/12

  Allu sä oot tosi kaunis ja onnistut tosi hyvin kaikis kuvis ::) oottekste mallei??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon <3 Eeei olla, kunhan huviksemme leikitään niitä aina välillä :)

   Poista
  2. Anonyymi10/6/12

   Jos mallin työ kiinnostaa teitä niin hakekaa Elitelle kuvauksiin ;) olen itse käyny niissä.

   Poista
  3. Äääh, ei me (ainakaan minä :D) oikein välitetä noista ns. ammattikuvauksista, varsinkaan Eliten kun aika huonoja kokemuksia tutuilla ollu, toki niitä hyviäki kokemuksia löytyy! Tykätään olla silleen tutussa seurassa ku voi olla vähän vapaampi ja hassutella, tällänen vähän rennompi meininki :) Ja jotenkin kivempi kaveriporukalla kun voidaan yhdessä päättää missä ja minkälaiset kuvaukset pidetään ja toteuttaa ne ite ja samalla saa harjoitella sekä kuvaustaitojaan että mallina olemista:)

   Poista
  4. Anonyymi10/6/12

   Teillä on ainakin hyvä asenne :) mutta sano vaalea hiuksiselle tytölle että kuvat ovat todella onnistuneita vaikka hän ei itse pidä niistö :')

   Poista
 3. Anonyymi10/6/12

  Tosi hienoja kuvia!! Ihan, kun jotain oikeita malleja oisitte :) Mikä kamera sulla on käytössä? Toki ootte myös toosi kauniita!! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Sony a100 ja putkena 50mm/f1.8 :)

   Poista