6. tammikuuta 2012

Take what you can, give nothing back

Menin tänään Mikillä, energiaa taas löytyi kun viimeksi sillä menin tiistaina. Nora oli mukana ottamassa videota ja iskä päätti tulla koiran kanssa. Menin aluksi ihan perustyönskentelyä, taivutuksia, voltteja, siirtymisiä ja lisäyksiä. Mikki taipui tosi hyvin molempiin suuntiin, vähän oli sisäpohjetta vasten ja yritti pienentää ympyrää, mutta kun tarkkana oli niin sitten onnistui kyllä. Poni oli ihan ookoo, vähän kuumana kävi välillä eikä millään olisi halunnut pysyä ravissa mutta rauhoittui sitten. Laukkailtiin pellolla vähän energiaa pois ja Mikki kyllä tykkäsi, koirakin laukkasi vierellä mutta jäi sitten vähän jälkeen. Päätin vielä videota varten hypätä pari kertaa esteen ja mulla on vähän ongelmia naurun pidättämisessä kun poni vähän innostuu ja lähtee imemään esteelle. Niin no enhän mä sitten voi pidättää ku niin naurattaa... Lopputuloksena oli että tultiin pari kertaa ihan juureen ja hyppy oli liikaa ylöspäin mutta kun sain koottua itteni niin poni tuli tosi hyvin. Onneks tää ongelma on vaan kotitreeneissä eikä valmennuksissa&kisoissa.
Eli Mikki oli ihan kiva ei mikään super mutta ei huonokaan, vähän energinen oli kun nykyään pääsen sillä niin harvoin menemään (2-3krt/vko) mutta tehdään aina hirveät tehotreenit niin että poni on ihan väsyny niin sitten ei kerry niin paljon energiaa ns. välipäivinä, pihatossahan se kumminkin liikkuu. Ensi viikon torstailla olisi varmaan mahdollisuus mennä kouluvalmennukseen jos siellä on tilaa, katon nyt menenkö vai en. Olisihan se kiva pitkästä aikaa. Pitää vaan valita että menenkö kouluvalmennukseen to, vai estevalmennukseen pe tai la. Molempia Mikki ei varmaan jaksaisi.
Loimi vähän vinksallaan :D

4 kommenttia:

 1. Anonyymi6/1/12

  ootko vähän pitkä tolle mikille? :O

  VastaaPoista
 2. Juup kyllä olen, sitten kun teen Mikistä postauksen niin selitän koko jutun. Mutta sen omistajat pyysi mua ratsastamaan sitä viime kesän alussa kun se oli ollu lähinnä sen omistajan 11v tytön ratsastettavana. Ne pyysi mua opettamaan sille kouluratsastuksen ja esteidenkin saloja ja vähän kouluttamaan sitä, lähinnä se oli säännöllisen läpiratsastuksen tarpeessa. Nyt olen itse mennyt sillä ainoana ratsastajana syyskuusta? lähtien. Omistajalle on pituuteni ookoo eikä koulukisoissa tuomareitakaan häirinnyt. Eli ei oo oma poni ja meen sillä sen 2-3x/vko ja painoni ei ole todellakaan liikaa. Eikä istuntanikaan kärsi koska menen kumminkin hevosilla pääasiassa. :) Tulipas pitkä selitys, mutta kaipa tuosta jotain ymmärsi :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi11/1/12

  joo ihan ymmärrettävälyä kuulostaa :D ja eihän siinä mitään vikaa ole jos kerta painoa ei juuri ole liika ja pituudestakaan ei tule sanomista :D hyvän näköisesti kyllä sillä menet. kauan olet ratsastanut? :)

  VastaaPoista
 4. En ole varma milloin aloitin ratsastuksen :D Taisi olla kakkosella kun alotin kunnolla ja nyt olen ysillä eli joku 8 vuotta olen ratsastanut ns. kunnolla :)

  VastaaPoista