1. tammikuuta 2012

New year, new beginning

Elippäs uudenvuodenlupauksen seurauksena päätin alkamaan kirjoittaa blogia. Koko päivän oon yrittäny tota banneria tehdä ja se on vielä hieman kesken mutta odottelen tässä kunnon lumimyräkkää että pääsisi ottamaan vähän talvisia kuvia jotka ei olisi viimevuodelta.
Eilen siis mun kummit oli meillä viettämässä uuttavuotta kuten joka vuos. Meillä oli iso pöydällinen raketteja, sori patoja, raketeista me ei oikein välitetä. Oli kyllä super hienoja ja otettii videolle niitä mutta en jaksa tänään niiden kanssa säätää nyt joten saatte nauttia kauniista kuvasta minä jumpsuit päällä tähtisädetikun kanssa leikkimässä :D
Lisäks menin eilen päivällä Mikillä, iskä oli mukana Nallen kanssa ja dogi pääsi vähän juoksentelemaan pellolla. Kotiin ku tultiin niin se vaan lyssähti sen petiin :) Huomenna tulee videoo meiän hienosta piruettilaukasta (kröh... Poni yritti nostaa laukkaa joka toinen sekunti ja mä halusin mennä ravia, tuloksena mystisen näköstä laukkaa) ja muutenkin tulee videoo maastoreissusta minkä iskä fotas.

Haettiin Nora kotiintulomatkalla ja hengailtiin meillä, kunnes SÄHKÖT KATKES. Oltiin ihan wtf koska edes sillon isossa myrkyssä ei meiän sähköt katkennu, ei edes värähtäny. Lopulta syyks paljastu naapuri ja jotku huoltomiehet joiden piti katkasta sähköt meiltä ja niiltä joidenki raivausjuttujen takia? No meillä oli ihan hauskaa lakkaillessa kynsiä kynttilänvalossa :D Sitten vähän etuajassa joskus viiden aikaan rupes pikku pyromaanit leikkimään vähä papateilla ja pari vuotta vanhoilla romaalaisilla :D Lopputulos oli kyllä ihan turvallinen :DD

Tänään käytiin sitten katsomassa uutta tallipaikkaa Siuntiossa, sama paikka missä ollaan käyty Mikin kanssa hyppelemässä ja kouluvalmennuksissa, joten tuttua oli. Se on vaan 8km Kirkkonummen keskustasta ja on kyl toooosi superhieno talli. Ainoa vaan että niillä ei oo ku maneesi eli ei kenttä mut se ei meitä haittaa. Mennään varmaan huomenna testamaan Arbaleesian kanssa sopiiko se maneesin pohja sille ja sen lihasongelmille :)

Huomenna kirjoittelen sitten jutun Mikistä ja Arbaleesiasta :) Adios, siinä oli eka postaus.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti