22. elokuuta 2016

Metsänneito- ja vesimonsterikuvia by Rosse!

Muistatteko kun ennen lomalle lähtöä mainitsin siitä, että Rosse kävi kuvaamassa meitä. Nyt sain vihdoin aikaiseksi julkaista nämä kuvat!

Arbaleesia oli melkoinen nähtävyys tuolla järven rannalla ja meiltä kyseltiinkiin ollaanko menossa uittamaan, lapset olisivat kuulemma haluneet nähdä. Arbaleesiaa ei kahta metriä vettä lähemmäs saanut kuin peruuttaamalla, joten naureskelinkin siinä että tämä hevonen ei mene sinne edes henkensä uhalla :D Unelmani Arbaleesian uittamisesta ovat tuon reissun jälkeen aika romutetut..
Noh, raahattiin ihan turhaan kaurapurkkia mukana, rouva kun piti korvat tiukalla tötteröllä eteenpäin ihan ilman mitään apuja. Tämä oli ensimmäinen kerta kun se oli tuollaisen vesimassan lähellä ja Arbaleesia oli sitä mieltä, että joku ihan varmasti tulee pinnan alta syömään sen. Kentän vesilätäkkö sujuu jo laukassakin, joten ehkä se joskus uskaltaa kastaa kavionsa kärjen järveen. 
Rosse saikin yllättävän kivoja kuvia otettua maailman surkeimmasta poseerausparista! Yleensä taivaalta saa laskeutua suunilleen ufoja ennen kuin Arbaleesia laittaa korvat höröön ja on kiinnostunut ympäristöstään. Tai sitten jos korvat on tötteröllä, on oma naamani jollain ihme virnistyksellä.. Taitaa olla monelle tuttu ongelma ;)
Kiitos Rosselle kuvista! ♥

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Koittakaa ottaa joku varma veteen menijä (hevonen siis..) mukaan ja yrittäkää vaikka liinalla taluttaen. Yleensä se veteen meneminen on pahinta, meilläkin monesta "en varmaan mene" on kuoriutunut kunnon vesipeto heti kun kastaa kaviot veteen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rosselle ;) Ja joo ajattelin juuri noin, että jos sitä ensi kesänä vihdoin saisi aikaseks edes yrittää uittamista niin pitää ottaa joku vesipeto mukaan joka saisi Arbaleesiankin innostumaan :P

   Poista
 2. Siis aivan upeita kuvia! Tykkään erityisesti kolmannesta, Arbaleesialla muikea ilme :D

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, ihana pieni pirteä kesäänpalautus tästä arjen keskeltä :D

  Pörheää Menoa

  VastaaPoista
 4. Tuo on kyllä aina yhtä haastavaa saada hevosen korvat kuvauksissa hörölle.. Täytyykin koittaa tuollaista kaurapurkkia seuraavaksi :D Nää on todella upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arbaleesian lempiherkku on kaura niin se toimii ainakin sillä hyvin ;)

   Poista