23. toukokuuta 2016

On se vaan niin upea!!

Se tunne, kun saat extempore kuvaajan mukaan tallille ja heppa on täydellinen!!

Maria (jee kiitti!) tuli tosiaan eilen kanssamme tallille pitkästä aikaa. Arbaleesia sai kuntoonlaittaessa mutustella vihreetä ja mä panostin oikein koulusuojien merkissä :D
Menin pitkästä aikaa suoralla metallikuolaimella ja Arbaleesia oli niin kiva suustaan! Se tukeutui kuolaimeen ja varsinkin ulko-ohjaan todella kivasti, eikä tehnyt mitään ylimääräistä suunsa kanssa. Harjoittelin vähän taas tuota HeA:10 ja tällä kertaa sen käynti- sekä raviohjelmaa. 
Arbaleesia oli oikeasti niin kiva, että olis tehnyt mieli vaan kruisailla ympäri kenttää! Varsinkin keskiravit oli todella upeita, se jatkoi työntöä takaa loppuun asti eikä hiipunut kesken, ravi oli todella tahdikasta ja se tuli takaisinkin kiltisti. Olin siinä vähän shokissa, että mistäs nämä ovat tulleet :D Se pysyi jopa suht lyhenä edestä, venyttäen kuitenkin kaulaa niin että liike kulki läpi selän. Upea heppa!
Laukkakin oli todella kivan voimakasta, ja pysyi kootessakin tahdikkaana. Arbaleesialla on ollut vähän tapana unohtaa ne takajalat laukkaa kootessa, mutta nyt ei ollut mitään sen kaltaista ongelmaa. Keskilaukat suuntautuu edelleen vähän liikaa ylös, mutta nekin ovat parantuneet huimasti.
En tiedä onko meidän maastoilut ja hyppäilyt tuottaneet tulosta, ja rouva olisi saanut vähän lisää voimaa taakse. Ainakin etuosaan on tullut hurjasti massaa verrattuna viime vuoteen. En tiedä mitä itse oikein hommailen alemmassa kuvassa istuntani kanssa, mutta siinä näkyy hyvin kuinka tuo heppa ei ole ihan rimpula enää! Tälläisiä hetkiä kun liike suuntautuu ylös-eteen niska korkeimpana kohtana vaalitaan. Rakenteen puolesta se ei ole Arbaleesialle helpointa, joten sitä suuremmalla syyllä olen aina ihan sydänsilmin kun nään tuollaisia kuvia <3
Mulla on niin hyvä fiilis tällä hetkellä! Tää on nää tammat; 99% kerroista ne on ihan mystisiä, ja sitten ne parit kerrat jolloin kaikki sujuu täydellisesti muistellaan lämmöllä seuraavat 99% kerroista.

4 kommenttia:

 1. Se näyttää kyllä tosi hyvältä!! :)

  VastaaPoista
 2. Nyt se kyllä kulkee tosi nätin näkösesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä niin ihana ratsastaa ettei ihmekään!

   Poista