30. maaliskuuta 2016

Perhepotretti

Taidan olla niitä harvoja yksilöitä jotka nauttii siivomisesta? Siivosin nimittäin koko pääsiäisen. Siinä samalla tuli vielä käytyä joka päivä tallilla, sekä salilla.

Pääsiäisen talleilut eivät ole olleet ihan siitä normaalimmasta päästä. Otin nimittäin meidän koiran mukaan viikonloppuna. Mua harmittaa vähän, ettei sitä pienenä totutettu tallielämään. Sen ainoita kokemuksia taitaa olla se, kun se pentuna yritti kerran haistella Arbaleesiaa, mutta onnistuikin tökkäämään kuononsa välissä olleeseen sähkölankaan. Ei ehkä se kaikista positiivisin kokemus.
Onneksi tuo viisas mummo ei hevosia pelkää, se vaan on silleen yleisesti hysteerinen. En vaan voi käsittää miten kohta 12-vuotias koira voi olla melkeinpä energisempi kuin pentuna. Olen kuullut että vanhemmiten koirat muka rauhoittuisi, mutta tuo pomppii edelleenkin ihan hysteerisenä ympärinsä ja innostuu ihan kaikesta. Paitsi suihkusta. Luulisi, että uimista rakastava labradori tykkäisi kylpemisestä mutta ei.

Lauantaina oli tosiaan ihka ensimmäisten perhekuvien aika! Molemmat otukset ovat olleet meillä 11 vuotta, ja vasta nyt sain idean tästä? Ajatuksena oli kuvata mun pankkikorttiin uusi kuva, mutta ajattelin ottaa session vielä uusiksi sitten kun puissa on vähän vehreyttä. Mun mielestä näistä kuvista tuli kuitenkin todella kivoja, ja niistä heijastuu hyvin sen päivän tunteet ja fiilikset. Haluisin melkeinpä käyttää jotain kuvista bannerikseni, mutta mietin onko se outoa jos Nalle on bannerissani, kun se ei blogissa kamalasti esiinny?
Arbaleesia oli koko ajan todella kiinnostunut Nallesta, mutta dogia kiinnosti ihan muut asiat. Samoin sunnuntain maastossa Arbaleesia käveli suunilleen turpa koirassa kiinni, mutta Nalle vaan sinkoili sinne tänne hajujen perässä. Kyllä niistä vielä bestikset tehdään :P
Oltiin kyllä koiran kanssa molemmat niin loppu päivän päätteeksi. On yllättävän stressaavaa katsoa koko ajan yli-innokkaan labradorin perään. Itse labradori taas oli sen verran väsynyt, että pystyin illalla silittämään sitä ilman että se edes jaksoi herätä uniltaan.
Selvisin muuten tiistaina magneettikuvauksesta hengissä! Kokemus oli todella positiivinen, ja oikeastaan tykkäsin siitä putkesta ja sen äänistä. Varjoaineen laitto oli sitten astetta kamalampaa, ja olen ylpeä että vain meinasin pyörtyä. Nyt tiedetään Arbaleesian kanssa molemmat miltä tuntuu kun niveleen pistetään piikki, hyh.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) ja mitä, kyllähän se Nalle täällä sun blogissa suht säännöllisesti on näkynyt. Mukaan vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, pitänee etsiä jostain inspiraatiota uuteen banneriin :P Tekis melkein mieli heittää koko ulkoasu uusiksi, mutta en tiiä uskallanko..

   Poista
 2. Kivoja kuvia! Hauskaa kun Arbaleesia ja Nalle on niin saman värisiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) värikoordinoitua nää meiän eläinvalinnat:D

   Poista