16. maaliskuuta 2016

Paras fiilis

Tiedättekö sen fiiliksen kun kaikki on hyvin? Mitään ei ole mistä valittaa. Aurinko paistaa, ulkona on lämmin ja elämä sujuu. Ei sada, ei ole pimeää eikä mikään stressaa. Hymyillyttää.

Tänään oli ensimmäinen kunnon kevätpäivä, ja tälläkin hetkellä kuuntelen biisiä nimeltä sunshine. Sain ratsastaessa niinkin pienensuuren valaistumisen kuin että asenne on kaikki kaikessa.
Päiväni alkoi mukavasti sähköpostilla jossa kerrottiin toisen luentoni olevan peruttu. Toisellakaan luennolla ei tehty mitään aivoja kuormittavaa. Junassa tallille puhuin innostavista tulevaisuuden suunitelmista kaverini kanssa, samalla tuijotellen lämpivästi paistavaa aurinkoa. Skootterilla pystyin ajamaan ilman hanskoja. Tallilla Arbaleesia oli valmiiksi varustettu ja se hörisi iloisesti mahdollisten herkkujen toivossa.

Ratsastuskin sujui. Siitä minun piti tämä postaus kirjottaakkin. Viime aikoina on ollut ylä- ja alamäkeä, ja varsinkin oma ratsastukseni on ollut hieman hukassa. On tuntunut siltä, etteivät mitkään valintani ole olleet oikeita; aina jokin on pielessä.

Tänään kaikki tuo oli kuin viime vuoden tuulia. En stressanut sitä jos Arbaleesian suu vähän mupelsi, tai sitä että pohkeenväistössä yksi askel meni takaosa edellä. Luovuin siitä epärealistisesta perfektionismista. Ratsastin kauniisti ja ennen kaikkea kärsivällisesti. Kertaakaan ei ärsyttänyt, kertaakaan ei turhauttanut. Hevonen toimi kuin unelma, kuunnellen pienintäkin istuntani muutosta.

Kaikki tämä vain vahvistaa käsitystäni siitä, että kaikki menee paremmin kun on hymy huulilla. En ole ennen ollut näin kevätihminen, mutta selkeästi jotain on muuttunut. Ehkä se, että odotan tulevaisuutta niin innolla. Olin puolivakavissani ajatellut skipata kesän kisat, mutta nyt sekin into on palannut takaisin. Olen herännut kevään myötä uudestaan henkiin.

11 kommenttia:

  1. Anonyymi16/3/16

    Asenne on todellakin se tärkein juttu! Me ollaan löydetty hevoseni kanssa tässä kuukauden aikana semmonen draivi päälle, että tuntuu et me selvitään mistä vaan. Ei oo varmaan yllättävää, että kaikki on vaan onnistunut tällä asenteella? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla! Ja mullakin on nyt sellanen fiilis että viikonlopun valmennuksissa onnistuu vaikka mitkä piffit ja paffit :D

      Poista
  2. Asenne on kaikki kaikessa, kaikki menestys ja muu lähtee positiivisesta, yrittäväisestä asenteesta! Yritä pitää toi, niin kehityt monta kertaa nopeemmin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Mä niin toivon että saan pidettyä kiinni tästä fiiliksestä :)

      Poista
    2. Sinun blogisi on arvosteltu, löydät sen blogistani osoitteesta: http://pollenkirjakarsina.blogspot.fi/2016/02/67-lukemani-blogit-3.html

      Poista
  3. Ihana hyvän mielen postaus! <3 Olen itse aina ollut kevät ihminen ja tuo lisääntyvä auringonvalo saa mielen vielä normaaliakin positiivisemmaksi. Eilinen päivä oli u-p-e-a, tuntui ensimmäistä kertaa siltä, että kyllä se kesä sieltä taas tulee. Perfektionismista luopuminen on ehkä paras teko ikinä, helpottaa elämää huomattavasti. Ihanaa että teillä sujuu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää sää on kyllä ollut niin piristys, vaikka ei mulla mitään talvimasennusta olekaan ollut :D En vaan jaksa odottaa parin viikon päästä tapahtuvaa Ruotsin ja Belgian reissua <3 Belgiaan luvattu jotain 20 astetta *.*

      Poista
  4. Meillä on ollut tällä viikolla asenne vähän eri, että oon oikeesti vaatinut hepalta asioita ja antanut periksi vasta, kun oon saanut tahtomani. :D Tsemppiä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus pitää tehdä noinkin päin ;) meillä taas on tapana vähän ylisuorittaa niin välillä pitää ottaa vähän rennommin asenteen kanssa :)

      Poista
  5. Tosi kiva postaus ja muutenkin tää sun blogis on tosi kivan oloinen :) Liityinkin lukijaksi!

    Mona ja ponit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja tervetuloa joukkoon! :)

      Poista