4. lokakuuta 2015

UPEA!! ARBALEESIA

Siis jummijammi miten hieno Arbaleesia osaa olla halutessaan! (ja miten typerä kuten alempana saatte huomata)
Kaivettiin kanget pitkästä aikaa esille, mutta tällä kertaa tallilaisen baby-kanget. Kiipesin siis puolikipeänä selkään humputtelemaan, tarkoituksena mennä samalla vähän puomeja. Ajatuksena, että kangetkin päässä voi pitää hauskaa. Oli kyllä niin ristiriitainen fiilis mennä kangilla puomeja. Oltiin niin malliesimerkki kouluratsukosta leikkimässä esteratsukkoa.
Tosiaan, itse könötin kuin mikäkin esteratsataja, mutta ei se mitään. Arbaleesiakin veti turpa pitkänä kohti puomeja silleen NYT MENNÖÖÖÖ. Sekaan mahtui kuitenkin pari ihan mahtavaa pätkää. Etenkin alle olevaa kuvaa tuijotin pitkään silleen vitsit mikä ryhti hevosella. On se magee!
Kerran Arbaleesia onnistui sössimään ihan kokonaan puomien ylityksen. Siinä vaiheessa kun molemmat etujalat nousi hyppyyn näin jo kauhukuvia tulevasta. Ei niiden puomien yli hypitä Arbaleesia! Melkein päädyttiin turvillemme, mutta kummasti tuo otus onnistui saamaan jalkansa järjestykseen.
Itse ratsastusta ei kamalasti tapahtunut. Vähän jotain yritin istua harjoitusravia, mutta keuhkoni sanoivat itsensä irti, joten keventelin lähinnä. Arbaleesia oli myös joko vähän väsynyt, tai muuten vain painoi kädelle todella paljon, joten en jaksanut alkaa käymään sotaa tamman kanssa. Mentiin sitten kiitolaukkaa kenttää ympäri ainakin kymmenen kierrosta. Vähän arjen irtiottoja ;)
Kyllä sitä välillä jää kaipaamaan esteiden perään. Arbaleesia on kyllä ihan kokonaan unohtanut tuon esteiden ylityksen jalon taidon, ja niin olen kyllä minäkin. Mutta silti, ehkä sitä joku päivä riskeerataan ja hypätään pari pientä estettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti