5. elokuuta 2015

EPÄONNISTUMINEN KISOISSA + VIDEO

Ei nyt okein huvita kertoa sunnuntain kotikisoista, joten tästä tulee lyhyt ja ytimekäs postaus videon kera (josta puuttuu lopputervehdys kun kuvaaja joutui jatkamaan toimitsijatehtäviään).
Prosentteja tuli 56 ja rapiat. Viimeksi kun sain näin huonot prosentit, oli vuosi 2010 ja tuloksena hylätty. Arbaleesia ei ihan ollut oma itsensä, se hakeutui ehkä hitusen liian matalaan muotoon ja askeleesta puuttui ponnekkuus ja joustavuus. Silti vähän ihmetyttää, miksi me saatiin niin paljon vitosta. Oma fiilis radan ja videon katsomisen jälkeen on ehkä lähempänä 58% kuin 56%.
Kamera päätti ryhtyä taiteelliseksi tarkennuksen kanssa
Ensimminen takaosakäännös oli oikeasti ihan mahtava (tosin siihen siirtyminen vaati hieman suostuttelua). Se kuitenkin polki läpi koko käännöksen, eikä jättänyt askeltakaan väliin tai epäröinyt! Toisessa Arbaleesi päätti taas lantoa (miksi oi miksi????) ja sehän lässähti ihan käsiin, ihmettelen miten me saatiin siitä edes 4. Radan ongelmana oli kyllä se, että Arbaleesia olisi pysähtynyt saman tien, ellen olisi koko ajan patistanut sitä eteenpäin. Käynti varsinkin oli todella energiatonta.
Päätin nyt, että menen koko tämän viikon treenit maastossa. Arbaleesia on ollut viime päivinä vähän pakotetun oloinen ja jotenkin hyvin epänormaali. Sillä on aina ollut niin hyvä työmoraali, mutta nyt se ei vaikuta haluavan tehdä töitä ollenkaan. Kaipaan siihen räjähtyvyyttä ja energiaa, ja mistäs niitä helpommin löytä kuin hiittisuoralta. Alkuviikon treenit siellä ovat olleet oikein hauskoja, ollaan menty paljon laukkaa eteen ja tehty koottulaukka-keskilaukka siirtymisiä. Meinattiin jopa laukata pahaa-aavistamattoman ketun yli :D 
Mitä siis opittiin: ei enään kotikisoja. Itse kisat oli kyllä hyvin järkätty, sitä iso kiitos seuralle ja tallille. Arbaleesia ei nyt vaan suorittanut sillä tasolla, mikä sille on mahdollista ja vieraan kisapaikan tuomaa toivottua pöllöenergia ei ollut. Me niellään nyt tämä pettymys, yritetään saada hepan energiat takaisin ja kokeillaan uusiksi 6.9 Wiknerillä aluekisoissa.
Ps. Arbaleesialla oli muuten ekaa kertaa ikinä mun tekemät sykeröt. Ja samalla toi oli ensimmäinen kerta kun ikinä tein sykeröitä/letitin hevosen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti