14. joulukuuta 2014

KyIF JOULUJUHLA + KISATILASTOA

Nyt on seuramestarit kruunattu ja olen kotona yhden mitalin rikkaampana. Ajattelin tämän kunniaksi näyttää teille pientä tilastoa mun kisaurastani, sekä kuvittaa postauksen tämän päivän joulujuhlakuvilla.

Olen startannut yhteensä koko elämäni aikana noin 50 starttia, plus epämääräinen ehkä noin 10-20 muuta estestarttia.
Näistä olen voittanut 10 kertaa, niistä 8 on koulukisoista, ja 2 estekisoista. Näistä starteista 6 on ollut Arbaleesialla. Viisi näistä voitoista on tältä kaudelta. Sekä 4 näistä seuramestaruuskultaa.
Olen tullut toiseksi 6 kertaa, 5 kertaa koulukisoissa, kerran estekisoissa. Näistä starteista 4 on Arbaleesialla. Sekä yksi näistä seuramestaruushopeaa.
Olen tullut kolmanneksi 5 kertaa, 4 kertaa koulukisoissa, kerran estekisoissa. Näistä starteista 3 on Arbaleesialla. Sekä yksi näistä seuramestaruuspronssia.
Olen myös tullut neljänneksi 3 kertaa, viidenneksi kerran, sekä kuudenneksi kerran. Lisäksi olen saanut clear-round ruusukkeita 7 .
Yhteensä olen tuonut ruusukkeen kotiin 33 kertaa, joka on noin puolet starteistani. Seuramestaruuksia löytyy kuusi kappaletta. Tällä kaudella olen voittanut 5/9 kilpailuista ja ruusukkeen olen tuonut kotiin kaikista kisoista paitsi aluekisoista. 
Tähän kauteen olen varsin tyytyväinen. Laskin, että ollaan käyty syksyn mittaan 11 kertaa valmennuksessa, ja ollaan menty tuohon määrään nähden ihan uskomattomasti eteenpäin. En voi muuta kuin olla ylpeä Arbaleesiasta, sekä tietysti omista saavutuksistani.

2 kommenttia:

 1. Huh, oot sä kyllä pro!! :D
  (tämä ei ole sarkasmia)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D tällä hetkellä tuntuu kyllä ihan muulta kun itsenäiset treenit menee niin penkin alle kun vaan voi... :d

   Poista