30. elokuuta 2014

HELPPO B:3 + VIDEO!

Tämä video on perjantailta, eli eiliseltä. Ajastin tämän postauksen, sillä tällä hetkellä olen todennäköisesti kuuntelemassa Jorma Kainulaisen palautetta radastani. Eli tänään on Wiknerillä ensi viikon aluekisoja (hui!) varten rataharjoitukset. 
Menin eilen illalla tuon Helppo B:3 radan läpi (älkää välittäkö radan mittasuhteista kun ne nyt oli vähän mitä oli) ja noh. Arbaleesia oli seissyt sisällä pitkään ja sillä oli sen myötä jalat vähän turvoksissa. Turvotus laski sitten alkuverkkojen aikana, mutta oli se silti hieman jäykkä. Video on nyt todellakin niiltä meidän huonommilta kerroilta, mikään ei tuntunut sujuvan ja varsinkin Arbaleesian passimaiseen käyntiin meni ihan totaalisesti hermot. Arbaleesian käynti on muuten kyllä tosi hyvä, mutta ei suoraan laukkaohjelman perään kun se on vielä ihan innoissaan.

Raviohjelma oli muuten ihan ok, mutta tahti oli hieman kiireinen. Musta tuntui, että Arbaleesia ei liikkunut mihinkään, mutta sitten videolla näkyy, että se oli kyllä välillä turhankin reipas. Tiedämpähän nyt tätä päivää varten mitä tehdä toisin. Ja tämän päivän jälkeen tiedän vielä paremmin, mitä tehdä ensi lauantaina kisoissa toisin.
Ja tiedän myös että älä luota siihen että hevonen pysyy paikallaan ilman että siitä pitää kiinni... Sain sitten tuon dorkan kiinni kun se päätti sotkeutua ohjiinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti