16. helmikuuta 2014

WANHAT 2014

Wanhat 2014 
Syksystä lähtien on tuohon päivään valmistauduttu ja nyt ne on ohi. Ihan hullua. Oli ihan mahtava päivä, ihan parhaassa seurassa ja ei tuota vaan voi sanoin kuvailla. Miksei elämässä vois olla vähän lisää tälläisiä päiviä?
Heräsin siis 5.45 aamulla meikkaamaan. Siinä menikin sitten reippaasti yli tunti ja oli kyllä sen arvoista. Jestas mulla ei oo kyllä varmaan ikinä ollu noin paljon meikkiä naamassa. Lähdettiin sitten puol kaheksalta hakemaan Inkaa, Rosaa ja Lilaa ja suunnattiin Omnialle kampauksien tekoon. En oo muuten vieläkään saanu selvitettyä mun kampausta kokonaan, eihän siinä ollukkaan kun joku 80 pinniä ja tsiljoonasti lakkaa :D Alemmassa kuvassa näkyy myös noi ripset joihin oon ihan rakastunu ♥ 
Sepsulla ja Lilalla oli hauskaa :D Tosiaan ekat tanssit tanssittiin 12 aikaan, jonka jälkeen mentiin syömään ja hilluttiin sitten pari tuntia ennen kuin iltanäytös alkoi 18. Eikä muuten ollu yhtään paineita kun pääsin viettämään lähes kaikki tanssit eturivissä. 
Iltatanssien jälkeen, jotka meni taas oikein hyvin jee, otettiin vielä kuvia ja sitten lopulta kaheksan jälkeen lähdettiin mäkin kautta Circukseen jatkoille (joista muuten ei tullu yhtään julkaisukelposta kuvaa ehhh kaunista). Vaikka mun jalat on vieläkin ihan törkeän kipeät, rahaa paloi ku roskaa, valvottiin yhteensä 24h ja ruokaakin tuli syötyä vuorokauden aikana vain kerran, oli toi ihan paras päivä ikinä. Siis koko päivän sai tuntea ittensä prinsessaks ja oikeasti kauniiksi, mikä vois olla ihanempaa? Oon ihan rakastunu mun mekkoon ja oon kyllä niiiin katkera ettei elämässä taida oikein tulla toista tilaisuutta käyttää tota..
Aattelin laittaa lopuksi vielä videon meiän omatanssista! 

14 kommenttia:

  1. Anonyymi16/2/14

    Toi sun mekko on ihan törkeen hieno! Ehkä hienoin vanhojentanssi mekko ikinä! Muillakin näytti tosi kivoilta noi mekot! Aivan mielettömän makeita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti?? Oon älyttömän otettu, kiitti ihan kauheesti! ♥

      Poista
  2. Huhuhh ootpa kaunis! <3 Ja ihana mekko :)

    VastaaPoista
  3. Sulla on kyllä yks ihanimmista mekoista mitä oon tän vuoden wanhoista nähny ja muuten oot ihan älyttömän kaunis! :) Toi teiän omatanssi oli tosi hauska, kiva et olit laittanu ton videon! Ootan niiin innolla omia wanhoja, niihin taitaa kyllä olla vielä parisen vuotta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awws kiitti!! ♥ Ja kannattaa oottaa innolla, yksi elämäni ihanemmista päivistä tähän mennessä ;) Mikä nyt prinsessana olemisen voittaa :P

      Poista
  4. Tosi kaunis mekko! (:

    VastaaPoista
  5. Anonyymi19/2/14

    Oi miten kaunis mekko ja sopii kyllä sulle aivan täydellisesti! <3 Olet tosi kaunis ja huomaa, että olet nähny vaivaa tota päivää varten! Oikeesti toi mekko vaan istuu sulle jotenkin niin hyvin, että ihan henkeä pitää haukkoa. Omatkin wanhat on nyt ohi ja oli kyllä huippu päivä ja sen mekon käyttöä tulee kyllä ikävä. :D Mulla oli vähän samantyyppinen mekko kuin sulla, mutta petroolinsininen ja siinä oli selkäosa hieman "avoin". :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti senki ihanuus! ♥ Ja jep en valittais jos olis vähän enemmän tapahtumii elämässä missä pääsis laittamaan tollasen kunnon mekon päälleen ja panostamaan itseensä ihan kunnolla :)

      Poista
  6. Anonyymi28/2/14

    Aawwwsss!! ♥♥ AIVAN TÄYDELLINEN MEKKO!!!!! IHANA!!!!!! ja sopii viellä sinulle kerta kaikkiaan todella hyvin! Pakko kysyy että mistä oot ostanu noin täydellisen mekon? :0 :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awss kiitti!! ♥♥ tilasin sen briteistä, muitaakseni missydress.co.uk :))

      Poista
  7. Cookie28/2/14

    voi kun ihana mekko ja oot tosi kaunis!(:♥

    VastaaPoista