9. tammikuuta 2014

SHOPPAILUA PITKÄSTÄ AIKAA

Käytiin yksi päivä Inkan kanssa Stadissa shoppailemassa pitkästä aikaa. En oo kunnolla shoppaillu sitten kesän, ja nyt kun vuoden lopussa tili rikastu ihan mukavasti palkkojen myötä lähdin hyvin mielin vähän tuhlailemaan.
Tosiaan ensimmäinen ostos oli tällänen kiva paksu toppatakki JC:stä -50% eli hintaakin oli lopulta vaan 60e. Joo no onhan mulla jo yks tollanen paksu talvitakki, mutta en oo oikein ikinä tykänny siitä. Ja jos se talvi nyt saapuu joskus tänne Eteläänkin niin eipähän tarttee olla mustissa koko talvea.
Inka yritti jotain vihjailla että eikö mulla ole muka tarpeeks takkeja jo. Eihä noita oo ku vaa 10?? Okei myönnän, jotku tykkää kengistä ja laukuista nii mä tykkään takeista. Hankinnassa ois vielä jossain vaiheessa ainakin nahkatakki.
Otettiin sitten parit kuvat ennen kuin jatkettiin Cubukseen. Gaash mitä noiden laadulle oikein tapahtui, nojaa.. Hassua muuten, että me shoppailtiin melkein koko aika Kampissa. Yleensä en edes vaivaudu sinne kun ei sieltä ikinä löydy mitään, nyt astuttiin Forumiin vaan H&M takia, ja ei sieltä edes löytynyt mitään. 
Tosiaan lähdin Stadiin alunperin nahka/vahapintaisten housujen takia, mutta kun en niitä löytänyt kultasilla yksityiskohdilla päädyin ostamaan Cubuksesta tälläset farkut. Nää oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä, oon niin pitkään halunnut farkut missä on vetoketjut lahkeissa ja nää on vaan ihan täydelliset.
Sokoksesta mukaan tarttui vielä kaikkien kehuma Lumenen nudelakka jollain 3 eurolla. Ihan hyvä se kyllä on, levittyy kivasti, ainoa mistä en oikein pidä on se että sitä pitää laittaa vähintään kaks kerrosta jotta se peittää kunnolla.

Arbaleesian kuulumisia tulee heti kun sää päättäis kirkastua, en pidä maneesikuvista ja ulkona joko sataa tai sitten on pilkkopimeetä. Onneksi nyt on luvattu vähän talvisempaa keliä joten saatte sitten pitkästä aikaa vähän heppajuttua.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi10/1/14

    vähä sul on pitkät hiukset :o

    VastaaPoista
  2. vau aivan törkeen upeet hiukset!! :o♥

    VastaaPoista