31. tammikuuta 2014

AFTER 338 DAYS

Teimme viime sunnuntaina Arbaleesian kanssa jotain mitä emme ole tehneet 338 päivään  11 kuukauteen miettikää kuinka pitkä aika se on. Siis ihan hullua. Ja mä kuvittelin etten enään ikinä pääse laittamaan tunnistetta estehyppelyä tähän blogiin.

Sain viestiä yksi päivä, että liitto, nytemmin tarkentunut että meidän seura, vaatii Talentin kouluosuuteen osallistuvien suorittavan myös esteosuuden loppukokeen. Siis mitä? Mulla on hevonen jolla ei ole hypätty melkein vuoteen. Noh pienen häslingin jälkeen päädyttiin kuitenkin kokeilemaan miten se reagoisi jos hypättäisiin pari pikkuestettä.
Siitä päästiin sitten sunnuntaihin. Laitoin varmuuden vuoks pelhamit, sillä pelkäsin että Arbaleesia saattaisi olla lievästi sanottuna innoissaan (valinta jota kadun muuten nyt, Arbaleesia ei oo ikinä oikein tykänny pelhameista). Laitettiin maneesiin kaksi estettä, ihan max. kavaletti korkuisia. Vaikka esteet oli ihan pieniä, oli se aika ilosta menoa. Unohetaan se fakta että Arbaleesia oli aika kuuro kaikille avuille ja takaosa oli vähän jäykkä vapaapäivien jäjiltä. Arbaleesia on aina rakastanut esteitä, joten uskon että se oli ihan yhtä iloinen kuin mäkin.
Tänä sunnuntaina me nyt sit nähtävästi ollaan menossa hyppäämään ristikoita jotta saataisiin osallistua tuohon kouluosuuteen. Toivotaan vaan että lumimyräkkä rauhoittuisi, jotta traikulla uskaltaisi lähteä liikkeelle. Ihan mukavaa sinänsä, ja aion pitää hauskaa vaikka esteet tulee olemaan ihan maahankaivettuja, sillä tää tulee olee vikoja, mitä todennäköisemmin vika kerta kun tuolla hevosella hyppään. Sain muuten äidin ottamaan kännyllä pari videopätkää sunnuntaina, pyydän kuitenkin kaikkia muistamaan että tosiaan vuos sitten viimeks tää ratsukko ylittänyt esteen, joten meno ei ole sitä kaikista kauneinta.

8 kommenttia:

  1. Vitsit että tykkään Arbaleesian rakenteesta! Itellä oman hevoisen hankinta jossain vaiheessa "edessä" ja jotenkin oon näihin eestiläisiin ihastunut kovin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aw hei ihanasti sanottu! :)) Eestiläiset on kyllä kivoja, ainakin Arbaleesian työmoraali on tosi hyvä ja muutenkin sellanen ihan 100% luottoheppa :)

      Poista
  2. arbaleesia näytti tosiaan tykkäävän tosta hyppäämisestä ja hyvinhän se meni vaikka taukoa onkin ollut! :D ehkä vähän jopa harmi, ettette hyppää useammin, olisi hauska nähdä. itse en ikinä kestäisi olla ilman esteitä, mutta tietenkin jokaisella on omat "alueet" ja te oottekin kyllä tosi hyviä koulupuolella! :)
    täytyy mainita noista eestiläisistä myös, itse pidän niistä myös ehdottomasti todella paljon, oma ensihoitoponini oli eestinratsuponi ja aivan ihana otus oli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, haluaisin kyllä hypätä sillä, mutta tosiaan niitä sen nivelongelmia ei tarttee pahentaa hyppäämällä, joten tyydytään koulupuoleen. Siinä me muutenkin ollaan oltu aina parempia :)

      Poista
  3. Hyvältähän meno näyttää vaikka breikkiä on vähän ollut! :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi2/2/14

    Hienosti menee! Harmi nuo jalkaongelmat, mutta pääasia, ettei niitä enää pahenneta. :) Nyt ymmärrän, miksi oot välillä valitellut tuota maneesin pohjaa.. :D Onko sille kukaan yrittänyt tehdä mitään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Ja jep :/ En oikeastaan edes tiedä onko sille yritetty koskaan tehä jotain, toi maneesiha on rakennettu johonkin himmeeseen mutasuohon jonka takia maa on vajonnu sit toisesta päästä ja gaargh en ees jaksa alottaa kuinka karsee se on :D

      Poista