6. elokuuta 2013

KOTIMATKA JA PITKÄSTÄ AIKAA TALLILLA

Päätin tehdä tästä vähän myday tyyppisen postauksen, kuvia olisi muuten ollut ihan liikaa. Ja hei tervetuloa uudet lukijat! Teen tässä lähiaikoina esittelypostaukset musta ja Arbaleesiasta sekä musta ja Bellasta, joten pääsette sitten vielä paremmin kärryille.
Aloitetaan loppumatkan jutut vaikka sillä, että me vaellettiin Slåttdalsskrevaniin, joka on tuollainen 6m leveä 'kuilu'. Siinä menee siis keskeltä vuorta tuollainen 50m syvä halkeama 300m korkeudessa, aika makee oli kyllä. Tosin se 2,5h vaellus sinne, ja vielä takasin ei ollu makeeta.
Hienoja maisemia tuolla Höga Kustenilla riitti, ja vesi oli ihan oudon sinistä. Ylitin jopa itteni ja menin yksi päivä uimaan vaikka ympärillä pyöri paljon kaloja.
Nättiä tuolla oli yölläkin, koko kahden ja puolen viikon aikana nähtiin tosin vaan yksi hieno auringonlasku. 
Edellisessä postauksessa mainittu roadtrippi vaihtuikin junaan kohti Tukholmaa ja Arlandan lentokenttään. Täähän tarkotti sitä että mulla oli aikaa jopa shoppailla Tukholmassa. Emmä kyllä mitään löytäny, lompakko kiittää. Ruotsin junat on muuten aika ihania, niissä jopa tuoksui hyvältä, VR ottakaa mallia.
 Drottninggatanilta Arlanda Expressiin ja itse lentokentälle. Oon kuvitellu Arlandaa aina paljon hienommaksi, en tiiä, se oli aika sekava. Sain juosta pää kolmantena jalkana ympäri asemaa yrittäen löytää Starbucksiin.
 Hetki hajuvesin tuoksuttelua Victorias Secretillä, jonka jälkeen sinne Starbucksiin. Vaikka mä hymyilen tossa kuvassa voin luvata teille että caramel frappucino on ihan järkyttävää.
 Lento kesti huimat 45min, jossa just ehdittiin ilmaan ja sitten jo laskeuduttiin. Hienon auringonlaskun ehdin kyllä näkemään.
 Mistä lähtien mun hiukset on ollu harmaat ja mikä toi duckface on? Nojoo, Helsinki-Vantaalle saapuessa lähdin taas vaihteeksi juoksemaan kohti Espoon bussia johon ehdinkin justjust. Jos mun lompakko kiitti mua Ruotsissa, niin taksimatkan jälkeen se kiljui kauhusta. Oikeasti päälle 10km matka maksoi 27€?
Tänään sitten liian lyhyiden yöunien jälkeen, josta muuten syytän kröh jetlagia, lähdin tallille! Näin Arbaleesian viimeksi aikalailla kuukausi sitten ja ikävä ehtikin jo tulla. Suunitelmissa oli ottaa teille paljon kuvia, no kamerahan jäi veneelle, hups. Menin ensin maastoon jonka jälkeen kuntokartoitus kentälle. Vedettiin lyhynnetty versio Helppo C:1 ohjelmasta. Ei se vieläkään kyllä täysin ookoo ole, laukka oli varsinkin aika vaikeeta, onneksi sillä on kengitys maanantaina. 

4 kommenttia:

  1. Anonyymi7/8/13

    Kiva postaus ja kiva nähdä Arbaleesiasta kuvia pitkästä aikaa!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi7/8/13

    Jee, tää oli kiva postaus ja noi kuvat o just kivasti (: puhuiks ruotsii ku tilasit starbucksista?:::D joo oli pakolline kysymys xd

    Tereveisin Lila, nähää perjantain (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi ja joo puhuin ja se myyjä ihasteli mun hiuksii :D Ja nähdään :))

      Poista