3. kesäkuuta 2013

KESÄLOMAN KUNNIAKSI SHOPPAILUA

Doddiih nyt ois eka vuosi lukiota paketissa 8,4 keskiarvolla. Sitähän sanotaan että keskiarvo laskee lukioon mennessä yhdellä numerolla, no aika lähellä sillä mun keskiarvo ysillä oli 9,3. Niin ja jos joku teistä, tai jonkun kaveri on ehkä tulossa Kuninkaantien lukioon niin hihkaiskaa mulle, haluun tietää!
Mentiin Inkan kanssa siis perjantaina viettämään vähä kesäloman alkua stadiin shoppailun muodossa. Ostin jopa pitkästä aikaa jotain, en oo nimittäin pitkään aikaan löytäny mitää kivaa kaupoista. Bikbokista mukaan tarttui ihana sifonkipaita, vitsit että oon ettiny tollasta niin kauan. Se pääsikin heti kevätjuhlaan käyttöön. Ginan maximekkokin pääsi vaatekaappiin uuden bandeaun kanssa. 
Maximekko 14,95€ Ginatricot
Bandeau 5,95€ Ginatricot
Sifonkipaita 24,95€ Bikbok
Hilluttiin hetki myös musatalon viereisellä puistolla ja otettiin vähän kuvia ja että kun ulkona oli kuuuumaaaa ja häiki ja huhhuh. 
 
Lauantaina Inka tuli meille ja vietettiin pieniä kesäloman alkajaisia. Otettiin vähän kuvia ostoksista ja menetettiin talviturkkimme hyytävälle Hvitträskille. Hyi apua ku oli kylmää, en suosittele :D Vielä vähemmän suosittelen olemaan joutsenten lähellä, vihainen äiti nimittäin vähän sähis ja uhitteli meille ku istuttii laiturilla. Meidän piti ottaa myös kuvia järvellä, mutta ei me sitten jaksettukkaan. 
Päätin pitkästä aikaa laittaa tuon viime vuonna virosta ostetun playsuitin, en ees muistanu tota kunnes se tuli vaatekaapista vastaan. Takana näkyy meidän kaunis teltta jossa oli yöllä jäätävää ja aamulla se muistutti saunaa. 

12 kommenttia:

  1. Sulla on hyvä vaatemaku, ostat aina ihania vaatteita ja ne sopii sulle hyvin! :) oot tosi kaunis!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ihanasta illanpiristyksestä :) <3

      Poista
  2. Huippuja vaatteita, varsinki voisin itsekkin kotiuttaa tuommoisen sifonkipaidan♥
    Kaunis Allu (:

    - Riina
    http://kevaanpolku.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia ja se on kyllä aika täydellinen :)

      Poista
  3. Ihania vaatteita! Käytkö shoppaa mullekki? :D

    http://pirinransu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Anonyymi4/6/13

    Ihania kuvia, oot kyllä hirmu kaunis! Toi maximekko on mun ehdoton lemppari! Täytyypä käydä Ginassa jos niitä vielä saisi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon ja kyl mä uskon et niit on vielä :)

      Poista
  5. Anonyymi8/6/13

    ihania vaatteita ja oot tosi kaunis !(:

    VastaaPoista
  6. Anonyymi2/7/13

    Oot niin nätti ! noi vaatteet sopii sulle 10/10!!!!

    VastaaPoista