3. toukokuuta 2013

VAPPUFIILIKSIÄ

Vappu meni mun osalta mukavasti tallilla. Tosin päätettiin Noran kanssa pistää poneihin vähän vappuhenkeä, näytettiin oikeasti ihan naurettavilta. Mikkiparka sai glitter-lilan satulahuovan ja pinkin (liian ison) korvahupun. Itsellä oli prinsessakruunu kypärässä ja Noralla tonttulakki :D Ja tietysti simaa messissä!

Menin siis pitkästä aikaa Mikillä, en edes muista milloin viimeksi olen sillä mennyt, ehkä syksyn alussa? Olen kuitenkin sille sen verran iso että en halua mennä sillä enään, enkä koe tarvettakaan. Alunperin aloitin menemään sillä sen kurittomuuden takia ja eihän tuo herrasmies enään mikään kuriton ole. Kuitenkin vapun kunniaksi annoin Noran mennä Bellalla ja itse menin sitten Mikillä, pääasiassa käveltiin ympäri peltoa. Askellajit otin kuitenkin pikasesti läpi ja eihän se ponitus mihinkään ole muuttunut. Mikki on niin miellyttävä ratsastaa, se reagoi kaikkeen heti ja sen liike tuitui. Kuvitelkaa toi poni hevoskoossa, ostaisin vaikka kymmenen talliin. Näytän tosin ihan naurettavalta tuolla selässä, siis mun jalat ei oo edes niin pitkät kuin vois kuvitella, mutta mun selkä ---- Kiva olla sopusuhtainen! Ps. Te 90% jotka tulette valittamaan koostani, se on se paino, ei pituus! Eikä tälläinen kerran yli puolessa vuodessa meno haittaa yhtään ketään missään. Ponikin oli oikein tyytyväisen näköinen :)
Tänään käväistiin myös Arbaleesian luona. Vieläkin saa selästä mennä vain käyntityöskentelyä, mentiin sitten paljon erilaisia puomisarjoja vaihtelun vuoksi. Arbaleesia tuntui oikein mukavalta, se oli kivan rento ja pehmeä edestä ja astui hyvin alle.
 Muttakuu emmää nyt millää jaksais...
Ravia mennään edelleenkin vain liinasta, mutta eipä se nyt oikein jaksa käyttää itseään oikein kuten näkyy. Jos oikein ajaa takaa niin saa edes siedettävää ravia.

18 kommenttia:

  1. Anonyymi3/5/13

    miks sulla on nykyään kaikki postaukset hevospostauksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. a) Shoppailin viimeks tammikuussa
      b) Mun elämä rajottuu tällä hetkellä aika lailla hevosiin ja kouluun
      c) Oon köyhä ja odotan että saisin kesätöitä
      d) Kamera painaa liikaa enkä voi raahata sitä aina messissä
      e) Enkä tykkää kännykkä/padikuvista
      f) En haluu tästä naamakuvablogia
      g) Ei kamalasti inspaa ottaa kuvia tälläsessä ruskeahkossa mutakeväässä

      Kuitenkin kuten oon miljoona kertaa sanonu, kesäloman tullessa tää blogi muuttuu melkein enemmän lifestyle-painotteiseks. Sillon käyn kaikkialla reissuilemassa ja ottamassa valokuvia, pidetään taas kuvauksia yms. Mulla on 9 kurssii tässä jaksossa (niin ja normi ois 5-7) että sitä aikaa (no eikä rahaakaan) ole mihinkään ylimääräiseen.

      Poista
  2. Kiva postaus! Aloin lukemaan sun blogia, kun vaikuttaa niin kivalta! :) Aivan ihania heppoja! :3

    VastaaPoista
  3. vähänkö ootte Mikin kaa söpöpari!:3
    p.s. oot tosi hyvä ratsastamaa ja harmi, kun arbaleesialla ei pysty ratsii! ):

    http://kiitolaukkaa-sara.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kivasta kommentista :)) Ja mmhm :(

      Poista
  4. Anonyymi3/5/13

    Sä oot ihan ok:n kokosen näkönen Mikille, mut eiks Nora oo iha tosi iso Bellalle? Jos kyse on samasta Norasta mikä on joskus näkynyt täällä, näyttää nimittäin paljon sua painavammalta...

    mut kivoja kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei Nora loppujen lopuksi niin painava ole, ja tollane alle tunnin köpöttely kertaluontoisena asiana mitään haittaa saa aikaan. Tosiaan siis käveltiin pitkin ohjin 97% ajasta. Kyllä se poni ois ilmassu jos se kokee olonsa epämukavaksi :) Ja kiitoksia!

      Poista
  5. Vitsit tuo Miki on kyllä sulonen tapaus! :)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi5/5/13

    sä oot liian pitkä tolle pikkuponille... oikeesti..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En siis ilmaissut sitä tarpeeksi selvästi tekstissä ja luulet etten tiedä sitä?

      Poista
  7. Teetkö bannereita ja ulkoasuja muille? Jos teet otatako yhteyttä: lina.hepat@hotmail.fi
    Olisin tosi kiitollinen jos jaksaisit väsätä :) sul on hienoi bannereita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tällä hetkellä koulukiireiden takia, mutta kesälomalla teen ainakin, ehkä jo tän kuun lopussa :)

      Poista
  8. Mun mielestä et o sillälailla iso menee Mikil kerran puoles vuodes, ja oot kuitenki ratsastanu niin kaua et osaat hallita itteäs tosi hyvin tuol seläs! Muutenki ihailen sun ratsastusta! Ja mun mielestä (ei todellakaan mitenkää negatiivistä!!!!!) näytät hassulta tuol seläs, tai siis sellaisel söpöl taval, tiiätsä? :D kiitos tosi kivast blogist(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vitsit miten kiva kommentti, kiitti ittelles! :) Ja joo ymmärrän pointtis :D

      Poista
  9. Tosi kiva tää sun blogi! (: yleensä en kauheasti heppablogeja lue mutta tää on sellai mitä on mukava aina lukea! :))http://jasminlifeee98.blogspot.fi käy kurkkaamassa kun ehdit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitti ja käyn kurkkailemassa! :)

      Poista