9. maaliskuuta 2013

HEVOSMESSUT JA OSTOKSIA

Tosiaan hevosmessuilla käväisin tänään ja Hööksistäkin tuli ostoksia mukaan tällä viikolla, ja Puolastakin tulossa 264€ tilaus kotia kohti, hupsistas. Mutta eka ostos oli siis enemmän kuin tarpeellinen estehuopa. Meiltähän ei niitä montaa kappaletta löydy, edustusväreissä varsinkaan. Toi huopa on vaan niin magee, just oikeet värit, täydellinen meidän hyvin-estesatulamaiseen-estesatulaan. Kuvistahan se ei näy, mutta reunanauhassa on glitteriä! Blingbling ;)
Toinen ostos tältä viikolta on nuo jalustimet. Meiltähän löytyi kotoa jo pinkit jalustinkumit noihin mutta itse jalustimet puuttu, joten asia johti toiseen. Mustat jalustinkumit tuli jalkkareiden mukana ja ne saakin nyt jäädä varalle. Estejalustimiksihan noi menee, mukavan kevyet ja muutenkin miellyttää ulkonäöltään, ja sopii meidän uuteen estehuopaan ;)
Sitten lisää kamaa edustusväreissä, nimittäin uudet ridahousut. En oo ikinä ostanu ridahousuja Hööksistä ja pakko sanoo että oon yllättyny positiivisesti! Tiedättekö kuinka hankalaa on löytää kivoja ridahousuja polvipaikoilla... En siis suostu käyttämään kokopaikkaisia, koen et ne rajoittaa mun istuntaa. Noh nää kuitenkin iski heti, softshell-kangas tuntuu mukavan likaa hylkivältä ja muutenkin nää on ihan perfect fit. Niin ja noi sukkapuntit vasta mua epäilytti, mutta jestas en käytä enään ikinä niitä normaaleja tarroja. Housujen värihän on tummansininen, mikä on mahdottoman vaikee saada kuviin näkyviin.. 
 Ja heppamessuillakin tuli käytyä, mukaan melkein tarttui Kingslandin kiva tummansini-pinkki estehuopa, mutta se oli liian lyhyt, eikä tarpeeksi estemuotoiltu edestä.. Posiitivisesti yllätyin messuista kuitenkin, näytökset oli kivoja ja paljon paikkoja mihin lompakkonsa olisi heti voinut tyhjentää.

Niin ja täytyy vielä mainita, että kiitos kaikista ihanista kommenteista mitä oon viime aikoina saanut, ootte ihan mahtavia lukijoita! ♥

14 kommenttia:

  1. aivan älyttömän söpö toi huopa !:))
    tää on yks parhaimmista blogeista mitä luen !


    http://kiitolaukkaa-sara.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan sairaaaaaan ihana! :) Ja jeee superkivaa kuulla :)

      Poista
  2. ihana tuo huopa ja mullakin on ollut mun ponille jo pidemmän aikaa noi jalkkarit + pinkit jalustin kumit hankinnassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Noi jalkkarit vaikuttaa kyllä ihan hyviltä, mukava piristys kokonaisuuteen :)

      Poista
  3. Sika ihanat noi jalkkarit!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep me likey too, toi pinkki oikee hyppää silmille :D

      Poista
  4. Tosi kivan näköinen tuo huopa! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jebs, rakastun siihe hetki hetkeltä enemmän <3

      Poista
  5. Tosi kivoja kaikki ostokset! :)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi9/3/13

    Vautsi mitä ostoksia! Oli kiva lukea tätä postausta kun oli niin kivat selostukset ja hyvät kuvat! ♥

    VastaaPoista
  7. Meilläkin on käytössä samanlaiset jalkkarit ja pinkeillä kumeilla :) mustat sai siirtyä samantien kaapinpohjalle :D

    VastaaPoista