6. lokakuuta 2012

HE'S BACK! ♥ kuvapostaus

Ette voi kuvitella tätä iloa, Arbaleesian kanssa maastoesteilyä ja Mikin luona käyminen, mikä paras päivä! ♥ Mikkipikkuinen on nyt kotiutunut ja tänään eka ratsastuskerta 227 päivään ;) Ei kyllä ollut poni mihinkään muttunnut, sama varsuli oli vastassa hirnuen. Ratsastaessakin sama höpsö vauhtihirmu veteli siellä, kehittynyt se oli siellä kyllä, ravipohkeenväistöt onnistuivat paljon paremmin kuin ennen.

Mutta ajeltiin Inkan kanssa ensin Wiknerille hyppäämään Arbaleesian kanssa maastoesteitä ja käytin ekaa kertaa muuten tuota turvaliiviäni. Noh hypeltiin siellä vähän ja Arbaleesia meni tosi hienosti, ei kytännyt eikä mitään, ensi kerralla voisi uskaltaa kokeilla niitä isompia. Nyt hypättiin kahta erilaista tukkia ja bankettia mitälienee. 
Sieltä lähdettiin ajomatkalle Mikin luo ja voi ihana höpsö oli heti vastassa portilla ♥ Hetken se päätti juosta meitä karkuun mutta luovutti parin minuutin jälkeen. Laitettiin se kuntoon, aika järkytys tuo kesäihottuman aiheuttamat jäljelt kyllä oli joten älkää ihmetelkö sen ihanaa harjaa, ja karvatkin vähän lähtenyt kaulan alueelta kun se on hinkannut itseään, noh kyllä se siitä paranee. Testasin vähän kaikkea, pohkeenväistöjä, lisäyksiä, siiirtymisiä, pari hyppyä ja kaikkea mitä mieleen tuli että voisin miettiä mihin suuntaan tästä lähdettäisiin. Ihan samanlainen se oli, tosin sillähän ei ole kamalasti hypelty siellä missä se oli.

Mua ei sitten ihan oikeasti kiinnosta teidän valittelut siitä että olen liian iso sille, omistajalle on ok, minulle on ok, ponille on ok eikä valmentajiakaan ole haitannut ja vain yhtä koulutuomaria monista. Jos joku nyt kauhistelee että se kuolee alleni, niin voin sanoa että en ehkä pituuteni mutta painoni puolesta voin ihan hyvin mennä sillä. Mun pitkä selkä vielä lisää vaikutelmaa siitä että olen pitkä argh.. Eikä Mikki ole ikinä mitenkään protestoinut tai mitään ja menenkin huimat n.2krt/vko sillä n.30min kerralla enkä aina välttämättä edes ratsasta, vaan ohjasajan, juoksutan etc.. Joten voivoi no can do, olen liian iso sille ja aina tulen olemaankin ymmärrän sen sanomattakin.
Ahah ohjastuntuma katos johonkin... Mutta poitsulla on aika magee ravi :)



20 kommenttia:

  1. Anonyymi6/10/12

    Olen iloinen puolestasi että saat taas ratsastaa Mikillä, olette hieno pari! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooooi kiitos ihanista sanoista, pelkäsin jo pahinta tässä :)) ♥

      Poista
  2. Voi ei miten suloinen Mikki on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan älysulonen! ♥ Näyttää niin joltain pikkuvarsalta :)

      Poista
  3. Aivan ihana kouluponi :33
    Näytätte hyvältä yhdessä, itsekkin välillä ratsastan ratsastuskoulun kurittomilla shetukoilla, eikä se koko niin suuri juttu ole, vaan enemmänkin se, onko vakaa istunta mikä on miellyttävä ponille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mielummin vähän liian iso ratsastaja joka hallitsee kehonsa, kuin ympäriämpäri potkiva, repivä ja pomppiva sopiva ratsastaja joka vain häiritsee ponia :)

      Poista
  4. Anonyymi6/10/12

    Kuka Mikillä on ratsastanut tämän ajan kun oli poissa? on niiin pieni poni että varmaan vaikea löytäää tarpeeksi pieni ja hyvä ratsastaja??:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ollut Kuopiossa yhdellä taitavalla poniratsastajalla jossa heidän toinen isompi poninsakkin oli ennen ylläpidossa :) L tuli sieltä ja Mikki meni sinne kun tilaa ei ollut molemmille (:

      Poista
  5. Anonyymi7/10/12

    Vooi se on tosi kaunis ja söpö! <3 Oikea satuponi! :))

    VastaaPoista
  6. Menin kans tänää Mikillä,se oli IHANA!!!!!!!vastalaukka ei ainskaa noussu yhtä helposti...ja kylhän osa ton pitusist menee shetukoilla...et sitä paitsi MIKKI on vahva...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli! Mulla se nosti joka kerta oikeen laukan ja tosiaankin yhtä pikku ilopukkia lukuunottamatta se käyttäytyi tosi hyvin eikä pelleillyt mitään :) Ja se on!

      Poista
  7. Mun mielestä sä voit hyvin mennä Mikillä, oon niin taitava, että hallitset tosiaan kroppasi todella hyvin ja ainakin omasta mielestä Mikki näyttää tyytyväiseltä kun sillä ratsastat ja taitavaa ja pientä ratsastajaa on tosi vaikea löytää, yleensä pienet ratsastajat eivät ole tarpeeksi kokeneita ja kokeneet liian pitkiä tms, mutta tuo ei Mikkiä haittaa ja mun mielestä kenelläkään ei ole aihetta tulla valittamaan ootko oikean kokoinen vai et, se on kaikkien oma asia, et sä sillä menis jos olisit LIIAN iso ratsastamaan :) Tuli tosi iloinen mieli sun puolesta kun pääsit taas mikillä ratsastamaan :) supersöpö poni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanista sanoista Annika :)) Ja jep totta!

      Poista
  8. Oot varmaan tosi onnelinen ku Mikki on takasin! Oon aika kauan lueskellu sun blogia ja on tosi kiva ku postauksia tulee melkein joka päivä! Ja mun mielestä Mikki ja sinä ootte niinku luotu toisilleen :) oot ehkä vähän pitkä mut hallitset kroppaasi ja mikkiä ei haittaa niin mitä väliä :) ja tykkään sun blogista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tosi onnellinen! (:: Voi kiitos kivasta kommentista :)

      Poista
  9. Tosi hienoja kuvia!:)

    VastaaPoista
  10. Anonyymi11/10/12

    kuinka korkee toi poni on?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Djaa a, ehkäpä 120cm mutta se on tosi siro joka saa sen näyttämään vielä pienemmältä.

      Poista