20. helmikuuta 2012

Love is a thing that never disapears

Rakkaus, asia jota niin rakastan mutta niin vihaan. Mikki siis lähtee keskiviikkona iltapäivällä ja tänään taisi olla vika kerta kun sen näin. Huomenna on luvattu vähän huonoa säätä, pitää katsoa saanko kyytejä, keskiviikkona yritän saada järkättyä niin että pääsisin sanomaan viimeiset hyvästit. Nyt hukutan itseäni pastasalaattiin täällä...
Rakastan <3
En nyt halua kirjoittaa sanaakaan kaikesta mitä koettiin koska tästä ei tulisi mitään, nyt jo itken pelkästä ajatuksesta että enään kaksi päivää niin Mikkiä ei näy tai kuuluu pitkään aikaan. Huomenna on melkein koko päivä aikaa itkeä ja muistella kaikkea joten huomenna superpitkä postaus kaikesta ja paljon kuvia :)

Menin tänään siis ensin Arbaleesialla, heppa oikein hirnui kun menin hakemaan sen tarhasta! Iloinen päivä oli kun kevätkin teki tuloaan, niin no huomenna se talvi tuleekin takaisin. Laitoin Arbaleesialle estesatulan ja pelhamit ajatuksena mennä puomeja mutta maneesissa älysin että eihän siinä mitään järkeä ollut kun en hyppäisi joten menin ilman satulaa.
Heppa oli käynnissä ajoittain vähän jännittynyt mutta ravissahan se viimeistään rentoutui. Menin ihan yhtä puomia joka oli keskellä maneesia, pitkältä sivusta pohkeenväsitöä puomille ja pohkeenväistöä takaisin. Mentiin myös paljon keskiraveja (lue: täysiä lävistäjällä) ajoittain tunsin jopa hepan oikeasti tahdin siinä, se astui ilmavasti välillä ja tuntui aina sellainen pieni hypähdys mikälienee. Hieno heppa! Laukassa menin sitten aluksi ihan ympäri maneesia, sen jälkeen vähän voltteja ja itseasiassa hyvin heppa jaksoi koota itseään. Lisäksi se oli todella pehmeä ja kevyt suustaan, ihanaa. Sen jälkeen ruvettiin treenaamaan laukanvaihtojen alkeita, heppahan osaa laukanvaihdot mutta tarpeeksi osaavalla ratsastajalla. Mentiin lävistäjiä paljon ja keskellä askel pari ravia ja uusi laukka. Heppa meni tosi hienosti, se kuunteli ja keskittyi ja jaksoi odottaa apuja. Tämän jälkeen mentiin vielä laukkakolmikaarinen ja keskityttiin oikeaoppisiin teihin ja huomasin että heppa on kyllä niin super, huimasti menty eteenpäin nyt kun kuntoutusta ollaan aloitettu. Tosin vasemmalle heppa on vähän huonompi joten odotellaan hieroja-fysioterappeuttimme Littoreinien tulevan ja saadaa sitten kuulla onko vähän jumia jossain. Loppukäynnit ja ravit päästin hepan vapaaksi yläkentälle, siellä se vaelteli hetken aikaa kunnes kyllästyi ja tuli kinuaamaan että pääsiskö jo talliin.


Huomasin myös että Arbaleesia on maailman huonoin poseeraamaan! Se näyttää melkein joka kuvassa ihan laamalta/aasilta/lehmältä. Pari hyvää kuvaa tuosta laamasta sain mutta huh minkä työn tuloksena... Sen sijaan Mikki on maailman loistavia poseeraaja, se osaa ilmeillä ja aina korvat hörössä :)

Äiti vei sitten minut Mikin luo ja jätti hyvästit Mikille kun hän ei sitä enään näkisi, noh hetken päästä äiti tuleekin takaisin ja sanoo että kun on näin hieno sää niin miksei hän jäisi kuvaamaan vähän meitä. Pellolla oli lunta valehtelematta reilusti yli metrin eli sinne ei ollut asiaa joten mentiin ihan kevyesti teillä. Vähän käyntiä ja ravia, pikkupätkä laukkaa. Tein vähän pohkeenväistöjä ja yritin palauttaa Mikin mieleen kaikki teillä harjoittelemamme asiat, ihan hyvin pienen muistuksen jälkeen meni miten siellä oikein käyttäydytään. Pari kertaa Mikki nousi pystyyn kun äiti jäi odottamaan että mentäisiin vähän kauemmas ja tultaisiin takasinpäin jotta saisi vähän kuvia. Noh, kyllä tuo pikkuinen sitten älysi että kyllä se äiti siellä odottaa ja mehän tullaan vielä takaisinpäinkin.
Ratsastuksen jälkeen paaaaaljon herkkuja ja halauksia ja ehkä viimeiset hyvästit. Haikeeta oli katsoa autosta kun näkisin viimeisen kerran Mikin tuolla pihatossa, ellen nyt saa kyytejä ja säätä järkätttyä mieliseksi, seuraavan kerran siellä seisoisi Bella, jota oikeastaan odotan innolla. Sen verran hieno poni se on, mutta ei kyllä korvaa ikinä Mikkiä.
Poni ei tykännyt pohkeeväistöstä ja päätti hypätä sitä karkuun...

6 kommenttia:

  1. Anonyymi20/2/12

    Minne Mikki lähtee ja miksi? :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikki lähtee Kuopioon perheelle josta tuo Lobelia tulee nyt takaisin :) Lähtee sinne sen takia että he eivät Mikillä tee mitään, sen verran hankala poni kumminkin on että tarvii vähän kokeneemman ratsastajan, ja kaikenlisäksi nyt kun Lobelia tulee takaisin ei heillä ole tilaa neljälle ponille. Jotain positiivista tässä on että perhe jonne Mikki menee on superhyvä ja tiedän ainaki että Mikki joutuu hyvään paikkaan :) Ylläpitoonhan se menee...

      Poista
  2. Ihania heppoja! (: Käyppä osallistuu mun blogikilpailuun!

    http://murujamila.blogspot.com/2012/02/valokuvauskilpailu.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osallistun kun löydän hyvän kuvan :)

      Poista
  3. Todella suloinen poni! :) Onko tämä Mikki ollut sulla ylläpitosopimuksella vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole ylläpidossa ollut, olen kouluttanut ja tavallaan "ratsuttanut" sitä. En siitä mitään maksanut, eivätkä he minulle mitään maksaneet, oikeastaan tämä oli aika win-win diili :)

      Poista