18. tammikuuta 2012

Varustepostaus osa 1: Kisakamat

Kipeenä vielä joten päätin tehdä varustepostauksen, yhteensä näitä tulee olemaan neljä. Aloitan kisakamoilla sillä ne olivat kotona kätsysti kuvattavina, tosin meksikolaiset suitset ja vatsapanssari joita käytetään esteillä ovat tallilla. Tokassa osassa esittelen käyttötavarat eli satulat, huovat, suitset, kuolaimet, pintelit, loimet, riimut yms...  Kolmannessa hoitotuotteet ja rehut, neljännessä omat tavarani.

Voi ei, nyt kun tein tätä niin tuli mieleen kaikkia kisamuistoja viime kesältä ja iski aivan kamala hinku päästä kisaamaan jo ja ratsastamaan oiken kunnon treenejä. Kisakautta odotellessa, no mutta asiaan!  
Koulukisasuitset, Hööksistä ostetut,
neljä riviä kirkkaita timantteja ja alaturpis
upotettu turpiksen sisälle siististi.

Nämäkin taitavat olla Hööksiltä, kiiltävällä turpiksella ja mustilla timanteilla. Kaikki remmit menevät siististi ja näkymättömästi niskan takana aivan kuten edellisissäkin.
Ohjat, ulkopuolelta nahkaa ja sisäpuolelta kumia niin pysyvät hyvin käsissä, esteillä käytetään kokonaan kumisia ohjia. Hööksistä ostetut.
Taaimmainenon varsinainen koulukisavyö, etummainen varavyö. Esteillä käytetään maailman ihaninta vatsapanssaria, ostettiin se käytettynä uuden veroisena ja se on aivan super pehmeä ja mukava hevoselle.
Jalustimet, timantella ja koristekuviolla, tietenkin kannukset samaan sarjaan, kuolaimet puuttuu enään :D Taitaapi olla Hipposportista ostetut.
Pintelit, puolet fleeceä, puolet joustoa. Super kätevät, ei tarvitse patjoja eivätkä likaannu yhtä pahasti kuin perus fleecepintelit.
Kisahuopa joka taitaapi olla vähän mustunut satulasta, vaihdettiin tuo yläkiinnitys meidän satulaan sopivaksi ja ommeltiin timanttinauhaa tuohon reunalle.
Suitset jotka haluaisin meiän kisasuitsiksi, ihan mahtavat upeat, Kiefferin suitset ja kullatut soljet ja swarowskit. Ihan törkeen hienot.
Kiefferin suitsien soljet.
Kankisuitset FSS, joihin on tullut mukana
toinen otsapanta, nahka on superpehmeää ja
muutenkin on hienot.
Ainoa korvahuppumme johtuen hepan jättimäisistä korvista... Ihan perushuppu Hööksistä johon ommeltiin tollainen A :)
Eskadronin estehuopa itseasiassa yksi ainoista estehuovistamme joka sopii kunnolla satulaamme kun se on todellakin estemallinen satula. Ommeltiin siihenkin reunoille vähän paljetteja.
Suojat, valkoisia käytetään jos valkoinen estehuopa, mitä tällä hetkellä ei edes ole. Mustia kun on musta estehuopa, eli mustia pääasiallisesti.
Dyonin tummansininen villakangasloimi, ihan super hieno, ja sopii meidän riimuun.
Meidän superhieno kisariimu, jonka kanssa käytetään ketjullista
tummansinistä riimunanrua.

3 kommenttia:

  1. Anonyymi18/1/12

    Noi, jalustimet on kyll aika siistit! :)
    -isabel-

    VastaaPoista
  2. Anonyymi20/1/12

    Jalustimet&timanttisuitset ihan törkeen hienot! :)
    Ja kai te nyt saatte joka kisoista ruusukkeita jos HeB-HeA tasonen ratsukko menee HeC kisoja... Tai ainakin meni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä ainaki oon menny HeA&HeB, en HeC:tä ole mennyt pitkiin aikoihin... Äiti kisas Helppoa C:tä koska oli eka kisakausi eikä hän uskaltanut kisata vaikeampia luokkia ja nuo on siltä ajoilta, tältä kaudelta äiti ei montaa ruusuketta saanut koska kisasi HeA.

      Poista